• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κανίβαλοι… έφαγαν τουρίστα στη γαλλική Πολυνησία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Yeap,
ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν γύρω στα 40 είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις και ήταν παράξενος και ιδιαίτερος. Έβρισκε παρέες και κυρίως εραστές μέσω ίντερνετ αλλά δεν είχε ποτέ του κοινωνική ζωή, ούτε φίλους .
Μεγάλωσε σε μια θλιβερή επαρχία της Γερμανίας, σε ένα τεράστιο σπίτι με 400 δωμάτια, κάτι τέτοιο, αλλά ένιωθε από μικρός πολύ μοναξιά. Νομίζω μεγάλωνε μόνο με τη μάνα του.
Οσο ήταν παιδί έπλασε με τη φαντασία του ένα φανταστικό φίλο, και για να μείνει για πάντα μαζί του φανταζόταν ότι τον τρώει.
Ολη αυτή η ιδέα καλλιεργήθηκε μέσα του ώσπου έγινε πράξη.
Αυτά θυμάμαι.
Απίστευτο και άκρως ανατριχιαστικό! :shock:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δυστυχώς δεν είναι Σωκράτη, το λένε οι ειδήσεις και δίνονται στοιχεία.
Κι από πότε το "το λένε οι ειδήσεις" είναι τεκμήριο αλήθειας? Και μη χειρότερα... Όλοι ξέρουμε νομίζω πως αναπαράγονται (χωρίς κανένα έλεγχο) οι πιασάρικες ειδήσεις. (Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη είδηση, δεν την έχω ελέγξει, λέω για το σκεπτικό που χρησιμοποιήθηκε εδώ).

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
καλα μερικοι μερικοι απο δω μεσα δεν τρωγεστε

:bleh:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Την ιστορια που λεει η Φενια τη θυμαμαι και γω. Δεν εχει και παρα πολλα χρονια που εχει γινει.

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Sorry ρε παιδια αλλα το αρθρο το διαβασατε?
Δεν ξερω τι λενε αλλα δημοσιευματα αλλα το συγκεκριμενο απο εδω <<Οι ερευνητές εκτιμούν πως “ένα ανθρώπινο σώμα τεμαχίστηκε σε κομμάτια και κάηκε”.>> κανει το λογικο αλμα και κοτσαρει στον τιτλο οτι τον φαγανε!
Εχει μια διαφορα.. Αν γινοταν σε αλλο μερος του κοσμου θα ελεγαν εγκλημα με τεμαχισμο και καυση σωματος αλλα επειδη εγινε στη Γαλλικη Πολυνησια σιγουρα τον εφαγαν κανιβαλοι! Δηλαδη ελεος..!

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Ναι ρε συ, μονο που η σαρκα γινεται σταχτη κι αν οχι υπαρχουν και διαφορα ζωακια, δεν ειναι αναγκη να τον εφαγαν οι Πολυνησιοι.. Βασικα οπως ειπε και ο taver παραπανω δεν αμφισβητω την ειδηση ντε και καλα, αλλα οι πληροφοριες που δινει το αρθρο δεν δικαιολογουν τον τιτλο.

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Εγω παντως θυμαμαι οτι οι τελευταιοι που ειχανε στο μενου τους ανθρωπους ηταν στη Παπουα Νεα Γουινεα. Δε θυμαμαι για Πολυνησιους. Παρεπιπτοντως, αν ειναι αληθεια συμφωνα με τη σωματοδομη τους θα πρεπει να τρωνε και πολυ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα το βιασμο, δεν εφτιαξαν και καμια σουπιτσα με τη γυναικα του Γερμανου να χωνεψουν λιγουλακι. Η σουπα μετα ενα μεγαλο φαγοποτι ειναι βαλσαμο για το στομαχι - ειδικα αν το θυμα ειχε φαει και μουσταρδα.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα το βιασμο, δεν εφτιαξαν και καμια σουπιτσα με τη γυναικα του Γερμανου να χωνεψουν λιγουλακι. Η σουπα μετα ενα μεγαλο φαγοποτι ειναι βαλσαμο για το στομαχι - ειδικα αν το θυμα ειχε φαει και μουσταρδα.
Μπορει να τους τελειωσαν τα ξυλα, το εχω παθει και εγω με μπριζολες, φαντασου ποσα χρειαζονται για κοτζαμ μπυροβιο Γερμαναρα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι από πότε το "το λένε οι ειδήσεις" είναι τεκμήριο αλήθειας? Και μη χειρότερα... Όλοι ξέρουμε νομίζω πως αναπαράγονται (χωρίς κανένα έλεγχο) οι πιασάρικες ειδήσεις. (Δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη είδηση, δεν την έχω ελέγξει, λέω για το σκεπτικό που χρησιμοποιήθηκε εδώ).
Έλεγξέ την και πες μας . Το συμβάν πάντως υφίσταται.

littleprince

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Σοκ:shock: Είστε σίγουροι για την αξιοπιστία της πληροφορίας? Αν είναι όντως αλήθεια είναι πάντως τραγικό. Πρέπει πάντα να ενημερωνόμαστε παιδιά για τους προορισμούς που επιλέγουμε και να ξέρουμε ποιες περιοχές να αποφευγουμε!!! :shock::shock:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Σοκ:shock: Είστε σίγουροι για την αξιοπιστία της πληροφορίας? Αν είναι όντως αλήθεια είναι πάντως τραγικό. Πρέπει πάντα να ενημερωνόμαστε παιδιά για τους προορισμούς που επιλέγουμε και να ξέρουμε ποιες περιοχές να αποφευγουμε!!! :shock::shock:
Οχι ολοι!!Μερικοι δεν τρωγονται με τιποτα:bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376