Borealis
Member
Έχεις κάποιο στοιχείο γι΄αυτό που λες? γιατί θυμάμαι πολύ καλά το Μετσόβειο στη θέση 180 αλλά ποτέ στα πέντε καλύτερα της Ευρώπης.Κάποτε το Μετσόβειο ήταν στα 5 καλύτερα της Ευρώπης ....
Έχεις κάποιο στοιχείο γι΄αυτό που λες? γιατί θυμάμαι πολύ καλά το Μετσόβειο στη θέση 180 αλλά ποτέ στα πέντε καλύτερα της Ευρώπης.Κάποτε το Μετσόβειο ήταν στα 5 καλύτερα της Ευρώπης ....
Σιγα μη μας ειχαν και στη λιστα με τα καλυτερα. Με τα χειροτερα φυσικα...
Οσοι αποφοιτησαν μες στη δεκαετια, σιγουρα θα εχουν να πουν πολλα. Ελληνικα Πανεπιστημια με ολη τη σημασια της φρασης ισον για τα μπαζα.
Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ ! (πώς να φωνάξω χωρίς κεφαλαία; )Αναφέρομαι στην εποχή '65 - '70. Ήμουν μαθητής γυμνασίου τότε και τα ακούγαμε από τους καθηγητές μας. Διάβασε το Β.3.2. στο : ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ
Καλά ας μην παίρνουμε κι ως δεδομένα τα γραφόμενα του Μ.Κ. (Μέγα Καραγκιόζη), που έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο εδάφιο είναι αόριστα και χωρίς αναφορές. Ο τύπος είναι μέγα ανέκδοτο, κατά καιρούς έχει γράψει διάφορα απίστευτα κουλά. Να ενδιαφερόταν και για τα μαθήματά του όσο για όλα τα υπόλοιπα...Αναφέρομαι στην εποχή '65 - '70. Ήμουν μαθητής γυμνασίου τότε και τα ακούγαμε από τους καθηγητές μας. Διάβασε το Β.3.2. στο : ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ
taver δεν ξερω τι θέμα είχες με τον συγκεκριμενο άνθρωπο αλλα καλό θα ταν να αποφέυγονται χαρακτηρισμοί δημόσια.Καλά ας μην παίρνουμε κι ως δεδομένα τα γραφόμενα του Μ.Κ. (Μέγα Καραγκιόζη), που έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο εδάφιο είναι αόριστα και χωρίς αναφορές. Ο τύπος είναι μέγα ανέκδοτο, κατά καιρούς έχει γράψει διάφορα απίστευτα κουλά. Να ενδιαφερόταν και για τα μαθήματά του όσο για όλα τα υπόλοιπα...
Για τα Τούρκικα πανεπιστήμια μπορώ να πω τα καλύτερα γιατί εχω άποψη επί του θέματος. Αυτό που κάνουν οι Τούρκοι είναι ότι έχουν καταφέρει να κάνουν πολλούς Τούρκους σπουδαγμένους στην Αμερική να επιστρέψουν πίσω και να πάρουν έδρες. Έτσι παράγουν σοβαρή έρευνα και κορυφαία βιβλία στους τομείς τους (έχω την τύχη να χρήσιμοποιώ ένα αυτή την περίοδο). Η σύκριση με Ελλάδα είναι λυπηρή οπότε δεν την κάνω.άλλη μία "αξιόπιστη" αγγλοσαξονική λίστα. τι τύχη να έχουν τα ιταλικά πανεπιστήμια μπροστα στα παγκοσμίου φήμης και κύρους Bilkent University της Τουρκίας, της Αλέξάνδρειας της Αιγύπτου ή το σουηδικό Sweden agricultural science...