ANEL
Member
δεν ξέρω τι λέει το newsletter...εγώ αγόρασα το εισιτήριο απ΄το σαιτ της aegean και το πλήρωσα 63Ε....Σύμφωνα όμως με το πιο πάνω newletter η τελική τιμή για Βαρκελώνη πήγαινε-έλα ήταν στην καλύτερη περίπτωση αν το αγόραζε κάποιος από site χωρίς service fee στα 88e και όχι στα 63.
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!Νομίζω ότι, όλες οι προσφορές, όλων των εταιρειών, αφορούν ένα ελάχιστο ποσοστό θέσεων (εκτιμώ 3-5 %), μόνο και μόνο για διαφημιστικούς λόγους.
Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι σφάλμα κακών διαφημιστών, που δεν έχουν κατανοήσει ακόμη ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει και έχει λιγοστέψει την κατανάλωση κουτόχορτου!!!
Για μένα τέτοιες πρακτικές λειτουργούν δυσφημιστικά για την όποια εταιρεία!!!
Και μιας και οι περισσότερες εταιρείες το συνηθίζουν (και οι 2 ελληνικές), απλά δεν εμπιστεύομαι πλέον τα λεγόμενα τους...
Έχουνε καταντήσει τον όρο "προσφορά" να είναι: "...ψάχνε όλη μέρα και αν είσαι τυχερός μπορεί να πέσεις στην ημερομηνία που έχουμε κρύψει την προσφορά μας..."
Δεν ισχύουν για δυο μέρες το χρόνο... φέτος πχ η LH είχε από το Σεπτέμβριο μέχρι την άνοιξη πάμπολλους ευρωπαϊκούς προορισμούς με 150-160e πήγαινε-έλα... έβρισκες άνετα θέσεις για ένα city break στην Ευρώπη με αναχώρηση Παρασκευή και επιστροφή Κυριακή ένα μήνα πριν... τώρα αν δεν μπορείς να προγραμματίσεις ένα ταξίδι Σαββατοκύριακου ένα μήνα πριν, τότε δε σου φταίει ούτε η αεροπορική ούτε οι προσφορές της.Οπότε το συμπέρασμα είναι πως ισχύουν οι προσφορές για συγκεκριμένες 2-3 μέρες το χρόνο και δεν το διευκρινίζουν, έτσι οκ να το δεχτώ... Απλά θεωρώ αρκετά παραπλανητικές τις διαφημίσεις που μας τα πλασάρουν έτσι!
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Οπότε το συμπέρασμα είναι πως ισχύουν οι προσφορές για συγκεκριμένες 2-3 μέρες το χρόνο και δεν το διευκρινίζουν, έτσι οκ να το δεχτώ... Απλά θεωρώ αρκετά παραπλανητικές τις διαφημίσεις που μας τα πλασάρουν έτσι!
και όμως υπάρχει εταιρεία, όνομα και μη χωριό, που οι προσφορές είναι προσφορές και Χριστούγεννα και Πάσχα και 15αύγουστο και 3ήμερα..αν περιμένεις π.χ να βγάλει προσφορά μια εταιρία τα Χριστούγεννα ή κάποιο τριήμερο μάλλον θα περιμένεις πολύ