maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Τώρα κάνεις πλάκα έτσι;;;Εγβ δεν εχω καταλαβει αν το προβλημα ειναι οτι παντα οι τιμες ειναι ιδιες ι οτι δεν βρησκεις καλες τιμες για εκει που θελεις
Τώρα κάνεις πλάκα έτσι;;;Εγβ δεν εχω καταλαβει αν το προβλημα ειναι οτι παντα οι τιμες ειναι ιδιες ι οτι δεν βρησκεις καλες τιμες για εκει που θελεις
Θα μπορούσαν οι τιμές να ήταν ίδιες συνέχεια αλλά σε τιμές προσφοράς οπότε δε θα είχες πρόβλημα να βρεις καλές τιμές για εκεί που θέλεις μιας και θα ήταν συνέχεια σε επίπεδα προσφοράς.Εγβ δεν εχω καταλαβει αν το προβλημα ειναι οτι παντα οι τιμες ειναι ιδιες ι οτι δεν βρησκεις καλες τιμες για εκει που θελεις
δε βλεπω κανεναν επιθετικο εγω... ο καθενας λεει τη γνωμη του, αν θελεις πες μας που ακριβως το ειδες αυτο? μπορει να εισαι και λιγο ατυχη με τα εισητηρια η οχι και τοσο καλη στο ψαξιμοΑν είναι να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου και τις εμπειρίες μου που είχα εως τώρα με τα αεροπορικά και να με πολεμάτε ότι είμαι άσχετη ή οτι δήποτε τέτοιο μάλλον δεν ταιριάζω σε αυτό το φόρουμ και στο κλίμα... Εϊστε δυστυχώς επιθετικοί κάποιοι αντί να με βοηθήσετε στο τί κάνω λάθος ή να κάνουμε μια συζήτηση.. Εγώ έκανα ερώτηση να δούμε και να συζητήσουμε για πιο λόγο δε κατάφερα ΠΟΤΕ εως τώρα να βρώ για κανέναν προορισμό εισιτήριο κάτω απο 250? με επιστροφή για Αυστρία, Ολλανδία ή και Βαρκελώνη που ταξιδεύω τώρα.
Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι αυτό!! Γιατί δε μπορώ να βρω χαμηλότερες τιμές;;Ψάχνω κάπου λάθος;; Μπορεί! Δεν έχω συναντήσει προσωπικά ποτέ χαμηλότερες τιμές ακόμη και όταν ζητάω συγκεκριμένες ημερομηνίες που έχουν προσφορές οι συγκεκριμένες εταιρίες... Οπότε δε βρίσκω χαμηλές τιμές...
Και αν δεν έχει λόγο ύπαρξης το θέμα κλείστε το..
Εγώ έκανα ερώτηση να δούμε και να συζητήσουμε για πιο λόγο δε κατάφερα ΠΟΤΕ εως τώρα να βρώ για κανέναν προορισμό εισιτήριο κάτω απο 250? με επιστροφή για Αυστρία, Ολλανδία ή και Βαρκελώνη που ταξιδεύω τώρα.
Γιατί δε μπορώ να βρω χαμηλότερες τιμές;;
Δεν έχω συναντήσει προσωπικά ποτέ χαμηλότερες τιμές ακόμη και όταν ζητάω συγκεκριμένες ημερομηνίες που έχουν προσφορές οι συγκεκριμένες εταιρίες...
Οπότε δε βρίσκω χαμηλές τιμές...
Δυστυχώς ένα άτομο ήταν αυτό όπου άφησε 2 μηνύματα και μου φάνηκαν επιθετικά.. Αν ξανα διαβάσεις ή δει και ο ίδιος ίσως καταλάβει..Ειδικά για ένα νέο μέλος που έχει απορίες, και ξεκινάει τώρα στην ουσία τα ταξίδια και είναι στο στάδιο να μάθει πως λειτουργούν οι εταιρίες ή τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ο χειρότερος τρόπος να το παίρνει απο τα μούτρα επειδή δε γνωρίζει..
Και όπως κατηγορούμε στις ξένες χώρες αφιλόξενους κάποιους και μας πειράζει όταν κάνουμε μια ερώτηση και μας ξινίζουν τα μούτρα, ακριβώς αυτό ένιωσα κι εγώ... Δηλαδή αν κάποιος τουρίστας συναντήσει το συγκεκριμένο άτομο και κάνει μια ερώτηση, θα τον πάρει απο τα μούτρα ότι είναι άσχετος κλπ?..
ΝΑΙ λοιπόν ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ γι'αυτό έγινα μέλος και απευθύνθηκα σε άτομα πολυταξιδεμένα που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν αλλιώς δε θα βρισκόμουν εδώ να ανοίγω θέμα προς συζήτηση.. Θα ξανα γράψω σε 20 χρόνια που θα γνωρίζω περισσότερα πράγματα..
Είδες μόνος σου το κατάλαβες πως εσύ ήσουν το άτομο που επιτέθηκες και φαίνεται ακόμη και απο αυτό το μήνυμα ότι συνεχίζεις να είσαι επιθετικός επι προσωπικού επιπέδου.Eπί προσωπικού και το κόβω εδώ...
Προς katerina-1-
Έγραψες του κόσμου τις ανακρίβειες και κατηγόρησες ευθέως τις αεροπορικές εταιρίες ότι βγάζουν προσφορές μαϊμού. Σου απάντησαν όλοι ότι αυτό δεν ισχύει κι εσύ εξακολούθησες να επιμένεις... τώρα ζητάς τα ρέστα από πάνω ότι σε πολεμάμε... ποιός σε πολεμάει και ποιός ασχολείται μαζί σου δεν έχω καταλάβει... εγώ διάβασα ένα ποστ από ένα νέο μέλος που όχι μόνο δεν ρωτάει για να μάθει αλλά βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα και επιμένει σε αυτά...σου εξήγησαν όλοι τι τρέχει κι εγώ εκτός από την απάντηση μου διαπίστωσα με αυτά που έγραψες ότι δεν έχεις ιδέα από αεροπορικά... αντί λοιπόν να κάνεις μια ερώτηση για το τι κάνεις λάθος και δεν βρίσκεις εισιτήρια αρχίζεις να κατηγορείς και να αμφισβητείς αεροπορικές εταιρίες και μέλη... το ξέρω ότι οι αγανακτισμένοι είναι της μόδας αλλά μην το παίζεις έξυπνη, άσε τις κλάψες και διάβαζε για να μαθαίνεις ειδικά σε θέματα που δεν ξέρεις... αν πάλι νομίζεις ότι σε πολεμάμε και δεν το αντέχεις τα σκυλιά είναι δεμένα...
Προς wotan 1975
Το ότι δεν βοηθάω τον κόσμο σε αυτό το φόρουμ ήταν κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα το έλεγε κάποιος... το άκουσα κι αυτό... άμα είναι μιζέρος ο άλλος τι να σχολιάσεις... δεν αξίζει...