Katerina-1-
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαλδίβες
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ
Καλημέρα παιδιά! Σε 10 μέρες πετάω για Βαρκελώνη, είχα κανονίσει και κλείσει εισιτήριο 2 μήνες σχεδόν πρίν! Είχα ρωτήσει σε αρκετές αεροπορικές εταιρίες ακόμη και σε αυτές τις γνωστές που αναφέρονται οι πιο φθηνές (πάνω κάτω όλοι τις έχουμε δει και σε διαφημίσεις τηλεοπτικές) και μου είπαν τιμή 230? περίπου το άτομο με επιστροφή... Τώρα ξανα ρώτησα απο περιέργεια για τις ίδιες ημερομηνίες δηλαδή εντός 10 ημερών και μου είπαν τις ίδιες τιμές ή άλλες 10-20? πάνω το πολύ...
Μπορεί να μου πείτε "δεν ήταν και τόσο νωρίς 2 μήνες πρίν" ναι ελάτε όμως που ψάχναμε 4 μήνες πριν και οι τιμές ήταν ακριβώς ίδιες... Αυτες είναι οι υποτειθέμενες προσφορές αν κλείσεις μήνες πρίν; Δηλαδή σα χαζή έτρεχα 4 μήνες πριν να κλείσω φθηνά και διαπιστώνω πως και τώρα να έκλεινα δεν υπάρχει καθόλου διαφορά;;
Πήρα τηλέφωνο επίσης και ρώτησα να κλείσω αεροπορικά για Οκτώβριο έτσι για να γνωρίζω... Έπεσα απο τα σύννεφα... Μου είπαν ίδιες τιμές!
Μήπως μας κοροιδεύουν με τις διαφημίσεις και τα φθηνά εισιτήρια; Αν εννοούν προσφορά 69? Βαρκελώνη και δε βάζουν στη τιμή τους φόρους που είναι ένα 100? περίπου χαίρω πολύ...
Αν γνωρίζετε παιδιά να μου πείτε τι συμβαίνει τελικά;;
Μπορεί να μου πείτε "δεν ήταν και τόσο νωρίς 2 μήνες πρίν" ναι ελάτε όμως που ψάχναμε 4 μήνες πριν και οι τιμές ήταν ακριβώς ίδιες... Αυτες είναι οι υποτειθέμενες προσφορές αν κλείσεις μήνες πρίν; Δηλαδή σα χαζή έτρεχα 4 μήνες πριν να κλείσω φθηνά και διαπιστώνω πως και τώρα να έκλεινα δεν υπάρχει καθόλου διαφορά;;
Πήρα τηλέφωνο επίσης και ρώτησα να κλείσω αεροπορικά για Οκτώβριο έτσι για να γνωρίζω... Έπεσα απο τα σύννεφα... Μου είπαν ίδιες τιμές!
Μήπως μας κοροιδεύουν με τις διαφημίσεις και τα φθηνά εισιτήρια; Αν εννοούν προσφορά 69? Βαρκελώνη και δε βάζουν στη τιμή τους φόρους που είναι ένα 100? περίπου χαίρω πολύ...
Αν γνωρίζετε παιδιά να μου πείτε τι συμβαίνει τελικά;;