• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς σας βρήκα...

mariabaia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα, ψάχνοντας στο διαδίκτυο για ενημέρωση & ιστορίες γύρω απο τη Γαλλική Πολυνησία, έπεσα πάνω στο site σας.
Η σχεση μου με τα ταξίδια είναι πολύ καλή, απλά τα ταξίδια δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, μιάς & μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να κάνω τον επιθυμητό ταξιδιωτικό μου χάρτη. Εύχομαι να αλλάξει αυτό, μιάς & στο άμεσο μέλλον σκοπεύω να κάνω ταξίδι στα προαναφερθέντα νησιά & θα ήθελα τις εντυπώσεις σας ή τις γνώσεις σας πάνω σε αυτό.
Καλώς σας βρήκα παιδιά.:xmas_smile:

SARAH

Member
Welcome,mariabaia και σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου...επίσης και Καλή Πρωτοχρονιά...
Τώρα επάνω στο ερώτημα σου σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι να σου απαντήσουν...ψάξε όμως και εσύ σε ιστορίες κι όχι μόνο σχετικά...

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
καλως ηρθες μαρια διαβασε τις 2 ιστοριες που ηδη εχουν γραφτει και ρωτησε πιο συγκεκριμενα οτι θελεις,ειμουν εκει το Μαρτη

mariabaia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Έφη, έκανα ένα διάβασμα στις δημοσιεύσεις με τις ιστορίες για τη Γαλλική Πολυνησία. Η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετές απορίες, διότι κατα κάποιο τρόπο με "τρομάζει" ένα τόσο μακρινο & άγνωστο ταξίδι. Κατ αρχάς να ρωτήσω αν εσύ πήγες με γκρούπ & σε ποιό απ τα νησιά έμεινες & πόσες μέρες.

varioAthens

Member
Καλωσόρισες mariabaia!!! :xmas_smile:
Σου εύχομαι να φτιάξεις τον επιθυμητό χάρτη και πρέπει να σου πώ ότι σε ζηλεύω απίσυετυα που έχεις προγραμματίσει ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία! :xmas_twisted:

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
να μη σε τρομαζει για κανενα λογο
μακρινο...ναι
αγνωστο το καταλαβαινω οτι το θεωρεις ετσι,οπως το θεωρουσα κι εγω αλλα ειναι πολυ ευκολο ταξιδι.κατ αρχην εγκληματικοτητα 0 !!!!οι κατοικοι παρα πολυ ευγενικοι χαμογελαστοι υπερβολικα και εξυπηρετικοτατοι.μικρα νησια που τα μαθαινεις ευκολα,και δεν εχεις να κανεις τοσα πραγματα που να θελει φοβερη οργανωση.απλα το ζεις,χαλαρωνεις,και παιρνεις ενα μεγαλο μαθημα απο τους πολυνησιους......η ζωη ειναι ωραια χωρις πολυτελειες και υπερβολες.
ενοητε χωρις γκρουπ(μου στοιχισε για 25 μερες,μεσα και california-nevada-arizona ολα τα προσωπικα εξοδα μεσα,οσο μια εβδομαδα στην πολυνησια μονο εισητηρια ξενοδοχεια)
το μονο που εχεις να σκεφτεις ειναι οι 24 ωρες ταξιδι και το οτι ειναι ενα πολυ ακριβο ταξιδι.
οτι αποριες εχεις πες...

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
ε...και μην πας για μια εβδομαδα...ε?
2 τουλαχιστο
για ποτε το σκεφτεσαι?

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες φιλενάδα!Στην κατάλληλη στιγμή έκανες την εγγραφή σου...θα βρεις αρκετή βοήθεια για το ταξίδι σου!

mariabaia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Έφη, φαντάζομαι όμως ότι εφ όσον δεν επέλεξες ταξίδι με group, έκανες μεγάλη διαδικασία για την οργάνωση, σωστά?
Εμείς λέμε να πάμε κατα το Μάρτη ή Μάη. & φυσικά όχι για 1 βδομάδα(μόνο 2 μερες τρώς στο ταξίδι) αλλά για 15 μέρες περίπου. Άν επιτρέπεται, πάνω κάτω πόσο σου στοίχισε όλο το ταξίδι? Είναι & το οικονομικό ανασταλτικός παράγοντας είναι η αλήθεια...

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
και βεβαια η οργανωση εγινε απο μενα και πηρε παρα πολυ καιρο γιατι ειχε πολλες πτησεις,ανταποκρισεις και διαφορα αλλα που δεν σε αφορουν απ τη στιγμη που πας μονο εκει.εμεις μειναμε τις μισες μερες αμερικη.
αλλο:αν πας μεσω la χρειαζεσαι visa.αλλη εκδοχη ειναι να πας μεσω νεα ζηλανδια.και μια ακομα εκδοχη που εχω ακουσει,δεν ξερω αν ισχει μεσω χιλης.οργανωση για πολυνησια ελαχιστη.εμεις βρηκαμε εκει ξενοδοχειο,αμαξι,και εισητηρια για μουρεα.
δεν εχει νοημα να σου πω ποσο στοιχισε σμας,καναμε τελειως διαφορετικα πραγματα.αρκει να σου πω οτι θα υπολογισεις γυρω στα 1600 για εισητηρια ειναι η ελαχιστη τιμη απο αθηνα.100 τη μερα για αμαξι-απαραιτητο.και για ξενοδοχειο 120 το πιο φτηνο και ταπεινο καλυβακι διπλα στη θαλασσα για μουρεα.στην ταιτη με 120 μενεις και σε ξενοδοχειο στυλ le meridien.αλλα σου προτεινω να μεινεις σε κατι πιο παραδοσιακο κι οχι σ ενα συγγροτημα που θα θες 10 λεπτα να πας απο το δωματιο στη θαλασσα.και για να μεινεις σε overwater bungalow το ελαχιστο 400 τη βραδυα ως και 3500!!!:xmas_eek:
bora bora πας μονο αεροπορικως 300 πηγενελα,μουρεα πας και με καραβακι 40λεπτα 20ε αν θυμαμαι καλα,για νησια μαρκεσας 600ε αεροπορικως 2-3 ωρες πτηση.φαγητο οτι τιμες θες αλλα φτηνο οχι.απο μετριες τιμες ως πολυ ακριβα στα ξενοδοχεια,αλλα εχει και σοου με χορους κτλ.κυριακη μεσημερι επισεις σοου στην πισινα ξενοδοχειων.
αμαξι μπορεις να νοικιασεις στο αεροδρομειο και στα λιμανια.αεροπορικα μπορεις να κλεισεις εκει απο το αεροδρομειο και απο τα ξενοδοχεια στις ιδιες τιμες που θα το βρεις και μεσω ιντερνετ,και γενικα εγω πλεον αν ξαναπαω δεν θα εχω κλεισει ΤΙΠΟΤΑ εντελως χυμα ειναι πολυ απλο.
ισως μονο αν θες να μεινεις σε overwater ειναι πιο φτηνο απο πριν.
bora bora δεν πηγαμε μας ειπαν υπερεκτιμημενη και πανακριβη.να φανταστεις θα μας στοιχιζε 1400 για σ.κ.αρα δωροδοκηθηκα:xmas_redface: με μαργαρηταρια και μειναμε μουρεα πιο χαλαρα για να αποφυγουμε αλλες 2 πτησεις στις ηδη 11 που καναμε συνολικα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom