• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλώς σας βρήκα και εγώ....

steppenwolf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δανία?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία (άνοιξη)
Χαιρετώ το φόρουμ και να δώσω τις ευχές μου σε όλους σας για το καινούργιο έτος! Καλή χρόνιά.. υγέια και πολλά ταξίδια!

Ειμαι απο Αθήνα.. έχω κάνει κάποια ταξίδια.. ελπίζω να κάνω περισσότερα. Ομολογώ πως δεν ειμαι και ο πλεόν hardcore ταξιδευτής, δεν ειμαι όμως και απλός επισκέπτης. Προτιμώ να ταξιδεύω όταν υπάρχει κατα κάποιο τρόπο κάποιος "λόγος" για να βρεθώ σε μία χώρα.

Αναφορικά να κάνω μια λίστα με χώρες πουέχω βρεθεί και αν θέλει κάποιος πληροφορίες σχετικά ευχαρίστως να τις δώσω εαν γνωρίζω.

Μ.Βρετανία / Ολλανδία / Ιταλία / Ελβετία / Ντουμπάι / Χονγκ-Κονγκ / Κίνα / Σιγκαπούρη / Ταιβάν / Ιαπωνία..

Επόμενα ταξίδια (ίσως σχετικά σύντομα μέσα στο Φλεβάρη) Δανία και ίσως κάπως αργότερα (και ίσως για πιο μόνιμα ... δε ξέρω..) Ταιβάν.

Καλή χρονιά σε όλους

kanaliotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε steppenwolf. Υποθέτω εμπνευστηκες το nickname από το συγκρότημα, ε?

Λοιπόν καλή περιήγηση στο forum και καλά ταξίδια!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς όρισες στην παρέα μας!Τι εννοείς λέγοντας ότι προτιμάς να ταξιδεύεις όταν υπάρχει λόγος;
Καλή συνέχεια στα ταξίδια σου εύχομαι!

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
καλως ηρθες κ καλα ταξιδια κ απο μενα...
ταιβαν σκεφτεσαι για μονιμα λοιπον, για πες μας περισσοτερα αν εχεις την διαθεση γι αυτήν την χωρα... τι την κανει τοσο γοητευτικη για να σκεφτεσαι να ζησεις μονιμα εκει??

οσο για το όνομα, υποθετω το εμπνευστηκες απο το ομώνυμο βιβλιο " ο λυκος της στεπας "?

steppenwolf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δανία?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία (άνοιξη)
kanaliotis, το συγκρότημα δε το γνωρίζω... :xmas_redface: .. η έλενη70 έχει δίκιο, ειναι απο το βιβλίο..

romantic woman, ειναι πραγματικά λίγο περίεργο. Απο τη μία μπορώ να πω οτι μου δε μου αρέσει να μετακινούμαι αλλά απο την αλλη πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ να ριζώσω σε ένα τόπο.. (βέβαια σε μεγαλύτερη ηλικία δε ξέρω...). Εννοώ οτι ποτέ δε ξεκίνησα ενα ταξίδι για να γνωρίσω ενα τόπο. Στην ουσια ότι ταξίδι έκανα ήταν ειτε για σπουδες, για κάποια δουλειά και για κάποια συνάντηση... Βέβαια, δεν έχανα την ευκαιρία να δω πράγματα πέρα απο το λόγο που είχα ξεκινήσει το ταξίδι.

eleni70, η Ταιβάν ειναι μια "περίεργη" χώρα με εξαιρετικά φιλικούς ανθρώπους, με ανεπτυγμένη βιομηχανία και σε κάποια επίπεδα ποιότητα ζωής/υπηρεσίες/υποδομές καταπληκτικες. Μάλιστα ειναι εμφανές οτι πια οι άνθρωποι/κυβέρνηση επενδύουν αυτή τη στιγμή τα κέρδη απο την ανάπτυξη που είχαν τα προηγούμενα χρόνια (όχι τόσο τωρα πια) στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Επίσης, αν και δεν το έχω κάνει ακόμα σε μεγάλο βαθμό, έχει πολύ ενδιαφέρουσες και όμορφες τοποθεσίες. Τέλος, οι Γιαπωνέζοι λένε οτι αν θες να δεις πως ήταν η περιφέρεια της Ιαπωνίας τα παλιαότερα χρόνια τότε πρέπει να επισκευθείς τη Ταιβαν. Εγω δεν έχω κριτήρια να καταλάβω τέτοια στοιχεία αλλά αν αναλογιστούμε οτι η Ταιβαν ήταν υπο Ιαπωνική κατοχή για πάνω απο 50 χρόνια τότε ίσως να έχουν και δίκιο...

Οι λόγοι που σκέφτομαι ίσως να μετακομίσω ειναι κυρίως επαγγεματικοί μιας και λόγω της "οικονομικής κρίσης" στην Ευρώπη οι ευκαιρίες αυτή τη στιγμή ειναι λίγες (τουλάχιστον για εμένα) ενώ βρισκόμενος στη Ταιβαν θα είχα εξαιρετικές εμπειρίες σε διάφορους τομείς εργασίας/ζωής και ιδανικά θα μπορούσα να μάθω κάποια κινέζικα. Επίσης απο τις σπουδές μου έχω αρκετούς καλούς φίλους ντόπιους εκεί που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στην ένταξή μου εκεί αλλά θα ήταν ωραία να τους ξαναέβρισκα :) .

Για πολλούς λόγους όμως ειναι κάτι που σκέφτομαι αρκετά όμως κάτι γίνεται.. θα δούμε...

varioAthens

Member
Kαλωσόρισες steppenwolf!!! :xmas_smile:
Εύχομαι ότι και ν' αποφασίσεις να αποδειχθεί ότι είναι το καλύτερο για σένα!
Γράψε μας εκτενέστερα για Ταϊβάν καμιά ταξιδιωτική ιστορία... θα μας ενδιέφερε πολλούς εδώ!

steppenwolf

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δανία?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία (άνοιξη)
varioAthens,

Σε ευχαριστώ!

Ναι, θα μπορούσα να γράψω κάποια πράγματα για τη Ταιβαν, να ρωτήσω όμως αν υπάρχει στο φορουμ τρόπος να ανεβάζουμε φωτο απο τον υπολογιστή μας χωρίς να τις κάνουμε upload πρωτα σε κάποιο άλλο site? Καλύτερα να υπάρχει και φωτογραφικό υλικό... :xmas_wink:

@kanaliotis , ευχαριστώ για το καλωςόρισμα (έστω και λίγο αργά.. χεχεχ)

ΕDIT: ΟΚ! βρήκα το gallery οπότε κάποια στιγμή μπορώ να ανεβάσω εκέι υλικό

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ετοιμαζόμουν να σου απαντήσω για τις φωτο αλλά οκ,το βρήκες..
Σ ευχαριστούμε για τις απαντήσεις και τις διευκρινήσεις,σου εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσεις να κάνεις και ταξίδια χωρίς λόγο,αλλά έτσι απλά για να γνωρίσεις τον τόπο!
Θάχει ενδιαφέρον πάντως να μας δώσεις πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από Ταιβάν.

eleni70

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική
ευχαριστω για τις πληροφοριες...περιμενω κ εγω με την σειρα μου φωτο κ ιατορια αν εχεις διαθεση..

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Καλώς ήρθες!Πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που μας λες!Θα παρακολουθούμε τη συνέχεια!Εύχομαι από καρδιάς το καλύτερο για σένα!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom