Καλώς ήρθες "επισήμως", λοιπόν!είπα επιτέλους να γίνω κι εγώ, επίσημα, μέλος της ομάδας!
συγγνωμη για τα κεφαλαια στο τελος ξεχαστηκαΚαλησπερααααααααααα!!!! εχω που σας διαβαζω εδω και 1 βδομαδα σχεδον κ εχω παθει πλακα !!!! μπαινω συνεχεια κ απο τη δουλεια , χαχα , ειπα να φτιαξω κ λογαριασμο για να το κανω πιο επισημο ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !!
Προσοχή μην εθιστείς και χάσεις τη δουλειά σου!!!Καλησπερααααααααααα!!!! εχω που σας διαβαζω εδω και 1 βδομαδα σχεδον κ εχω παθει πλακα !!!! μπαινω συνεχεια κ απο τη δουλεια , χαχα , ειπα να φτιαξω κ λογαριασμο για να το κανω πιο επισημο ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !!
καλώς ήρθες σου εύχομαι πολλά ταξίδια!!Καλησπέρα κι απο μένα!
Μόλις έκανα εγγραφή, αλλά το site το παρακολουθώ και το συμβουλεύομαι χρόνια! Έχω οργανώσει τις καλύτερες εκδρομές με τη βοήθεια σας και είπα επιτέλους να γίνω κι εγώ, επίσημα, μέλος της ομάδας!
να σαι καλα μακαρι , και ανταποδιδω να πας Ιορδανια χεχεΠροσοχή μην εθιστείς και χάσεις τη δουλειά σου!!!
Καλώς σας βρήκα!!!
Έχω οργανώσει τις καλύτερες εκδρομές και τα καλύτερα ταξίδια με τη βοήθειά σας - άλλα στην πραγματικότητα και άλλα με τη φάντασία μου μέσα από τις ιστορίες σας- ..........και είπα επιτέλους να γίνω κι εγώ, επίσημα, μέλος της ομάδας!