Maren και metic καλώς ήρθατε κι από μένα!
metic, πάντως είσαι πολύ τυχερή! Και για τ' ότι πας Νέα Υόρκη και για τ' ότι μπήκες στο πιο κατάλληλο site για το ταξίδι αυτό!
Kαλησπερα σε ολους ειμαι ο Δημητρης 44 ετων αυτοκινητιστης(φορτηγο)ταξιδευω τα τελευταια 20 χρονια παντα εξωτερικο(τουρισμος) με τη γυναικα μου και τα παιδια μου.Περσυ εκανα γυρω ευρωπης με το αυτοκινητο μου(13 χωρες)και φετος ετοιμαζω κατι αναλογο(Βαλκανια ουγγαρια πολωνια).Επισης ταξιδευω πολυ με groups.Ειμαι σχετικα νεος με τα forums και δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο υπολογιστες γιαυτο δεν θα πολυγραφω αλλα θα σας διαβαζω καθημερινα.
Δημήτρη σε καλωσορίζω στην κοινότητά μας. Τα ταξίδια με αυτοκίνητο είναι πραγματικά ξεχωριστές εμπειρίες και ελπίζω να μοιραστείς ορισμένες από αυτές και μαζί μας. Επίσης εδώ δεν έχει και μεγάλη σημασία η γνώση περί φόρουμς, αλλά η αγάπη μας για ταξίδια, οπότε ταιριάζεις πλήρως στην παρέα. Και πάλι welcome.
Επιτελουs ενα ελληνικο ταξιδιωτικο site!!
Χαιρομαι πολυ παιδια που σαs βρηκα...ελπιζω να με καλοσωρισετε
στην ομορφη παρεα σαs.Εμαι ΤΡΕΛΛΗ με τα ταξιδια και ευχομαι
πολλα και καλα ταξιδια σε ολουs μαs .
Καλώς ήρθες στην παρέα! Δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς εδώ που ΔΕΝ είναι τρελός με τα ταξίδια. Αν και δεν ξέρω ποιος κουβαλάει μεγαλύτερη τρέλα! Να κάνουμε διαγωνισμό!
Νομιζω οτι θα κερδιζα εγω στο διαγωνισμο!
Ολη μερα στη δουλεια μπαινω σε ταξιδιωτικα site , διαβαζω trip reports και epinions, στο σπιτι εχω απειρα βιβλια και ταξιδιωτικουs οδηγουs για να μην αναφερω τιs τηλεοπτικεs εκπομπεs ταξιδιωτικου περιεχομενου που εχω γραψει και ταξινομησει σε cd.
Οταν φιλοι συζητουν για το αυτοκινητο που θελουν να αγορασουν η οτιδηποτε αλλο , αμεσωs το μεταφραζω σε ταξιδι που θα μπορουσαν να πανε:idea: .
Εχω προβλημα σαs λεω!!:arrow: Ψηφιστε με για προεδρο!!
Καλώς ήρθες!!!
Α ναι ε?σου θύμισα Μεξικό...Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω τρελό κόλλημα με την Λατινική Αμερική!θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή...
αλλά είπαμε!Προτεραιότητα η Πράγα...
Όσο για το προεδριλίκη νομίζω ότι σε ένα άλλο topic μοίρασαν ρόλους τα μεγάλα κεφάλια του site(βλ. Defkalion,Ithanos):razz:
Τα μέλη ενημερώνονται οτι οι θέσεις του προεδρικού συμβουλίου του TravelStories.gr θα αλλάζουν κατόχους ανάλογα με το ζήλο που επιδεικνύουν οι χρήστες-διεκδικητές (και φυσικά ανάλογα και με τα κέφια του ιδρυτή). Ευχαριστώ.