• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς ήρθατε.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Τωρα που πέρασαν οι Απόκριες θα του δώσω δρόμο του Ψ. αν και αυτός ειναι ετσι ολο το χρόνο.
Δημήτρη πως κανόνισες την επίσκεψη;
Ενδιαφέρομαι
Ενδιαφερεσαι μελλοντικα ή για τις μερες που θα παω κι εγω.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ειδαμε ομως ομορφες αποψεις, την βιβλιοθηκη κλπ που εγω μαλλον δεν θα τα δω ποτε...:(
Όχι μόνο εσύ. Μη νομίζεις οτι οποιοσδήποτε μπορεί να μπει και να δει οποιονδήποτε χώρο. Και σωστά. Οι θησαυροί αυτοί δεν είναι μόνο αξιοθέατα. Πρωτ' απ'όλα είναι κληρονομιά και απαιτεί ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης. Άλλωστε είναι τόσα αυτά που βλέπει κανείς........

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
το καλο ηταν οτι ειχε και καμερα και φωτο μαζι του και αποτυπωσε ομορφα κομματια αυτης της κοινωνιας...

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
αυτό που βασικά θέλει το Όρος είναι ανοικτό μυαλό. Καμιά εμμονή είτε από τη μια (φανατικοί) είτε από την άλλη (σκεπτικιστές) πλευρά.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αυτό που βασικά θέλει το Όρος είναι ανοικτό μυαλό. Καμιά εμμονή είτε από τη μια (φανατικοί) είτε από την άλλη (σκεπτικιστές) πλευρά.
παντως να ξερεις οτι απο μεριας μου τουλαχιστον δεν ειναι περιεργεια για ενα μερος που δεν μπορω να επισκευθω, αλλα περισσοτερο μια προσεγγιση στην θρησκεια μας

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
τοτε περιμενουμε και!! ιστορια ντυμενη με φωτο...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
και τοτε να δεις λουλουδακια και αγκαλιτσες που θα σου στελνουμε mr dj :grouphug::grouphug::love1::love1:!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom