• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς ήρθατε.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
...και αξούριστος (οτι πρεπει για το Ορος)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
γιναμε μπρουταλ τωρα??? asmileys.smileycentral.com_cat_36_36_35_7.gif να σπασω σιγα σιγα...

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Αυτές τις μέρες είδα κάτι για Άγ.Όρος αρκετά καλό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που και να το βρώ. Ψάχνω και αν το βρω θα σε ενημερώσω.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
το καλυτερο αφιερωμα...για μενα, Δημο, ηταν στους "Πρωταγωνιστες"... πολυ τον παω αυτον τον δημοσιογραφο...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
τι να κανω Βαρσαμια μου αφου μονο τριχωτους δεχονται στο Αγιο Ορος!!!! ελατε αγορια γινετε πιο soft!!!:love1::love1::love1:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Αυτές τις μέρες είδα κάτι για Άγ.Όρος αρκετά καλό αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που και να το βρώ. Ψάχνω και αν το βρω θα σε ενημερώσω.
Σ'ευχαριστω Δημο.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Τωρα που πέρασαν οι Απόκριες θα του δώσω δρόμο του Ψ. αν και αυτός ειναι ετσι ολο το χρόνο.
Δημήτρη πως κανόνισες την επίσκεψη;
Ενδιαφέρομαι

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
το καλυτερο αφιερωμα...για μενα, Δημο, ηταν στους "Πρωταγωνιστες"... πολυ τον παω αυτον τον δημοσιογραφο...
Το είδα! Και εμένα μου αρέσει πολύ. Αφορούσε όμως μια συγκεκριμένη κάπως ακραία κατάσταση και δεν αντιπροσωπεύει σε καμιά περίπτωση το Όρος.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ναι το ειδες? φοβερη προσεγγιση... βλεποντασ αυτη την εκπομπη ηθελα και εγω να παω

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ειδαμε ομως ομορφες αποψεις, την βιβλιοθηκη κλπ που εγω μαλλον δεν θα τα δω ποτε...:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom