• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς ήρθατε.

FOYFOY

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ευρώπης (οδικός)
Το να βλέπουν όλα τα θέματα οι επισκέπτες και όχι κάποια από αυτά, έχει γίνει από επιλογή. Ο σκοπός μας δεν είναι να γεμίσουμε μέλη μόνο και μόνο για να έχουμε πλήθη. Θέλουμε, όποιος γράφεται, να το κάνει επειδή θέλει να γίνει μέλος της ταξιδιωτικής μας κοινότητας και να συμμετάσχει σε αυτήν.
σ΄αυτο εχεις απολυτο δικιο, ισως αυτος να ειναι και ενας απο τους λογους που το forum εχει τοσο υψηλη ποιοτητα....:clap::clap::clap:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:welcome:welcome savvas77!! περιμενουμε τις εμπειριες σου...

Greta

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη-Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σαν ποσοστό είναι πολύ μεγάλο. Περίπου το 30%. Τα συνήθη ποσοστά στα forums είναι πολύ μικρότερα.
Σαν καινούργια στο δικό σας φόρουμ, αλλά παλιό μέλος σε άλλα, μου επιτρέπετε να πω κι εγώ τη γνώμη μου;

Το 30% δεν είναι απλά μεγάλο ποσοστό. Είναι ασύλληπτο: Συνήθως ο μέσος όρος συμμετοχής σε κάθε φόρουμ είναι το 10% - άντε το πολύ 15% των εγγεγραμμένων μελών. Ποτέ περισσότερο.

Όσο για το επίπεδο επισκεψιμότητας, είναι πολύ λογικό κάποιοι να έχουν έρθει για να μείνουν, άλλοι ίσως για να πάρουν πληροφορίες για το επικείμενο ταξίδι τους (και μετά να την κάνουν με ελαφρά) και κάποιοι να αραιώνουν είτε γιατί τους περνάει ο ενθουσιασμός, είτε γιατί αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής τους.

Πάντως, νομίζω ότι κάνετε πολύ καλά που το έχετε ανοιχτό στα μη μέλη (δεν έχω προλάβει ακόμα να δω αν κάποιες ενότητες είναι κλειστές).
Εγώ πρώτα το διάβασα προσεχτικά και μετά αποφάσισα να κάνω Εγγραφή (που είναι και πολύ εύκολη διαδικασία γιατί γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται να περιμένεις την ενεργοποίηση του λογαριασμού σου).

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Greta,

συμπλήρωσες αυτά που δεν έγραψα :). Και, όχι, δεν υπάρχουν ενότητες "κλειστές" στους επισκέπτες.

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ Βαρσαμία και καλωσορίζεις τα νέα μέλη :).

Καλωσήρθατε όλοι στην παρέα μας.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
γεια σας new members!!!! τωρα που ο καιρος ανοιγει και ξεσηκωνομαστε πιο πολυ για νεα ταξιδια αναμενουμε τα travelstories σας!!!! εμπρος λοιπον !!:lol::lol::lol:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
αντε και admin στον μελλον:haha::haha::haha::haha:.. ελα πλακα κανω...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:welcome: jimgrks!! ενας ακομη στον κοσμο μας!!!!!!!!!!! περιμενουμε νεα σου..

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα