Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
@pDosto @taxidiotissa Καλώς ήρθατε
Έκθεση φωτογραφίας; Χμμ...Ιντριγκαδόρικο... μήπως να δώσεις και σ' εμάς τους κοινούς θνητούς ερασιτέχνες φωτογράφους κάποιο δείγμα της δουλειάς σου; Καμία τσάμπα συμβουλή ίσως;; (Ή μέχρι του ποσού των 60 ευρώ ανά ημέρα ).Ευχαριστώ πολύ @KonstantinosAlena! Στο Λονδίνο θα γίνει το ταξίδι, θα συμμετέχω σε μια έκθεση φωτογραφίας που θα ξεκινήσει μέσα Σεπτεμβρίου. Σίγουρα θα περιηγηθώ περισσότερο στο forum και εύχομαι να βρω τη λύση που ψάχνω!
Θα κοιτάξω, επίσης, και τους φίλους/ες που μου έχεις προτείνει
Να ΄σαι καλά!!
Χαχαα, μια ταπεινή ερασιτέχνις είμαι κι εγώ, που είχε την τύχη μια φωτογραφία της να διακριθεί σε διαγωνισμό! Αν καταφέρω να πάω στο Λονδίνο, θα περιγράψω όχι μόνο τις εμπειρίες μου αλλά και τις φωτογραφικές τεχνικές/συμβουλές, αν το επιθυμείτε!Έκθεση φωτογραφίας; Χμμ...Ιντριγκαδόρικο... μήπως να δώσεις και σ' εμάς τους κοινούς θνητούς ερασιτέχνες φωτογράφους κάποιο δείγμα της δουλειάς σου; Καμία τσάμπα συμβουλή ίσως;; (Ή μέχρι του ποσού των 60 ευρώ ανά ημέρα ).
Εγώ πάντως που ψάχνω παρέα για ένα ταξιδάκι στη μακρινή Καμτσάτκα της Ρωσίας, δε βρήκα κάποιον-α από εδώ ακόμη πρόθυμο.. που θα πάει, κάποιος θα πειστεί
Καλώς μας ήρθες,Γιώργο! Κι εγώ καινούριο μέλος της παρέας είμαι, αλλά σιγά σιγά παλιώνω κι καλωσορίζω!!Καλησπερίζω την ομάδα.
Είμαι νέο μέλος, ονομάζομαι Γιώργος. Αγαπώ τα ταξίδια και κυρίως τα road trips. Έχω γυρίσει αρκετά μέρη στην Ευρώπη ( κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να μοιραστώ τις εμπειρίες μου ) και σχεδόν όλη την Ελλάδα.
Καλώς σας βρήκα και χάρηκα που βρήκα μια ομάδα η οποία αγαπά το ταξίδι και τα μέλη της μοιράζεται τις εμπειρίες τους.