dimitroula-255
New Member
Να βοηθησουμε βεβαια...για ταξιδι ειναι ???? Ξεκινα απο το πως αποφασισες να πας στο συγκεκριμενο μερος ας πουμε .......
Εννοώ θέλω να ξεκινήσω ένα νεο Post για κάτι που θέλω και δε βρίσκω πωςΝα βοηθησουμε βεβαια...για ταξιδι ειναι ???? Ξεκινα απο το πως αποφασισες να πας στο συγκεκριμενο μερος ας πουμε .......
Πας στην ανάλογη ενότητα που εντάσσεται το θέμα που θέλεις να ανοίξεις και εκεί υπάρχει το κουμπάκι Νέο Θέμα (πάνω δεξιά στη σελίδα αλλά και κάτω χαμηλά).Εννοώ θέλω να ξεκινήσω ένα νεο Post για κάτι που θέλω και δε βρίσκω πως
Ταξιδεύω απο το 1981 και έχω επισκεφθεί δεκάδες χώρες και περιοχές, κυρίως σε ορειβατικά - εξερευνητικά ταξίδια. Για παράδειγμα Νεπάλ, Μουτάν, Λαντάκ, Ινδία, Θιβέτ, Τανζανία, Αλγερία, Περού, αρκετή Ευρώπη, κλπ. Είναι κάτι που με γεμίζει ως τρόπος ζωής, και ιδιαίτερα ασχολούμε με την φωτογράφιση στην κάθε χώρα που πηγαίνω. Στα επόμενα πλάνα μου είναι να ταξιδέψω Τουρκία, Ιράν, Κίνα, Νέα Ζηλανδία... και όχι μόνοΣτο παρών topic θα μπορούν τα νέα μέλη να λένε ένα γεια στην παρέα μας και τα παλαιότερα να τους καλωσορίζουν.
Φυσικά είστε ευπρόσδεκτοι όλοι να ανοίξετε δικά σας τόπικ και να μας γράψετε δυο λόγια για τον εαυτό σας και τη σχέση που έχετε με τα ταξίδια.
Χμμμμ, θα πρέπει να βρω πως δουλεύει το site, πως βάζω πληροφορίες, φωτό κλπ. Δεν είμαι και πολύ καλός με την τεχνολογία, θα μου πάρει λίγο χρόνο φοβάμαιΚαλώς ήρθες!
Περιμένουμε φωτογραφίες...
Χμμμμ, θα πρέπει να βρω πως δουλεύει το site, πως βάζω πληροφορίες, φωτό κλπ. Δεν είμαι και πολύ καλός με την τεχνολογία, θα μου πάρει λίγο χρόνο φοβάμαι
Σιγά σιγά να εξοικειωθείς πρώτα.Χμμμμ, θα πρέπει να βρω πως δουλεύει το site, πως βάζω πληροφορίες, φωτό κλπ. Δεν είμαι και πολύ καλός με την τεχνολογία, θα μου πάρει λίγο χρόνο φοβάμαι
Αν θες στις ανεβαζω εγω... Χρεωση 2€ η μια.Χμμμμ, θα πρέπει να βρω πως δουλεύει το site, πως βάζω πληροφορίες, φωτό κλπ. Δεν είμαι και πολύ καλός με την τεχνολογία, θα μου πάρει λίγο χρόνο φοβάμαι
Τα κατάφερα τελικά (χωρίς χρέωση), ανέβασα το πρώτο μου άλμπουμΑν θες στις ανεβαζω εγω... Χρεωση 2€ η μια.