dimitrisgia
New Member
ένα μεγάλο γεια στην όμορφη παρέα του forum,αλλά και του site.δημήτρης λέγομαι παιδιά και είμαι από λάρισα!σαν νέο μέλος και εγώ καλός σας βρήκα με ανταλλαγή απόψεων και ωραίες συζητήσεις να έχουμε!βασικά τον λογαριασμό δεν θα τον έχω μόνος μου αλλλα θα μπαίνει και ο αδερφός μου με την νύφη μου,απλά έχω μια πείρα καλύτερη και όρεξη με την τεχνολογία αλλά και τα δυαδικτιακά site και forum ..αυτοί βασικά πηγαίνουν ταξίδια πολλά γιατί δεν έχουν και μεγάλη ανάγκη...ειδικά η νύφη μου...μου αρέσουν υπερβολικά τα ταξίδια και εμένα και έχω γυρίσει την ελλάδα επειδή μου αρέσει υπερβολικά και στο εξωτερικό ακόμα δεν έχω βγει γιατί η ελλάς δεν τελειώνει με τίποτα αλλά πηγαίνω μόνο όταν υπάρχει χρόνος και χρήμα όπως βέβαια και σε όλους μας και πλέον έτσι όπως μας κατάντησαν να μην έχουμε τίποτα...ούτε χρόνο αλλά ούτε και χρήμα διαθέσιμο για διακοπές και ταξίδια..έχω κάποιες ερωτήσεις βασικά τώρα αλλά θα ανοίξω θέμα εντός ολίγων ημερών για κάποιες πληροφορίες που χρειάζομαι και κάποιες συμαντικές βοήθειες που χρειάζομαι για εξωτερικό....και πάλι καλός σας βρήκα!