Μόλις γράφτηκα, σας καλημερίζω και πιστεύω να είμαι ευπρόσδεκτος
Έχω μία απορία, προσπαθώντας να μπω μου βγήκε αυτό το μήνυμα
Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web δεν εκδόθηκε από αξιόπιστη αρχή έκδοσης πιστοποιητικών.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web έχει εκδοθεί για άλλη διεύθυνση τοποθεσίας Web.
Τα προβλήματα πιστοποιητικού ασφαλείας ενδέχεται να υποδεικνύουν μια προσπάθεια παραπλάνησής σας ή ανάσχεσης των δεδομένων που έχετε στείλει προς το διακομιστή.
Συνιστούμε να κλείσετε την ιστοσελίδα και να μην συνεχίσετε σε αυτήν την τοποθεσία Web.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web δεν εκδόθηκε από αξιόπιστη αρχή έκδοσης πιστοποιητικών.
Το πιστοποιητικό ασφαλείας που παρουσιάστηκε από αυτήν την τοποθεσία Web έχει εκδοθεί για άλλη διεύθυνση τοποθεσίας Web.
Τα προβλήματα πιστοποιητικού ασφαλείας ενδέχεται να υποδεικνύουν μια προσπάθεια παραπλάνησής σας ή ανάσχεσης των δεδομένων που έχετε στείλει προς το διακομιστή.
Μήπως γνωρίζετε γιατί? Συνιστούμε να κλείσετε την ιστοσελίδα και να μην συνεχίσετε σε αυτήν την τοποθεσία Web.
Γεια σου φίλε..Καλώς ήρθες...!!!
Φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος..
Όσο για τα τεχνικά προβλήματα δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό...
boss μας σαμποτάρουν μήπως?