• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Καλοκαιρινές διακοπές

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ισως θα ηταν καλυτερα να μας εγραφες τα νησια που εχεις παει ,ετσι ωστε να σου κανουμε πιο συγκεκριμενες προτασεις.
Ειδαλλως ετσι γενικα και αοριστα εχω να σου προτεινω ενα σωρο:Σκοπελο,Ναξο,Μηλο,Αμοργο,Κεφαλλονια ..κλπ κλπ

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Σκιαθος εχει και νεολαια ,εχει και πολλες οικογενειες...Πηγαινε μια Σιφνο που ειναι πιο ατμοσφαιρικα ή μια Αμοργο

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αφού από Σϊφνο είναι ο άνθρωπος.. Σκιάθος σίγουρα δεν είναι ήσυχα!! Δηλαδή και να θες να πιεις ήσυχο ποτάκι στη χώρα, έχεις και την κάμερα του ΣΤΑΡ να τραβάει παραδίπλα "τη νύχτα που δεν τελειώνει ποτέ στη Σκιάθο"

gianni1966

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατρεμενη Αβανα...
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Θα σου προτεινα την Σκοπελο. Ταιριαζει, σχεδον, με ολα τα κριτηρια
που εθεσες!

djdados

Member
Βασικά τις είχα σκεφτεί κι εγώ τις Σποράδες, απλώς θα είναι δύσκολο το να φτάσω και από θέμα απόστασης και από θέμα οικονομικό. Είδα ότι στη Σκόπελο π.χ χρειάζεται αμάξι, για τη Σκιάθο όχι και τόσο απαραίτητο. Τις είχα επισκεφθεί αλλά πάνε γύρω στα 7-8 χρόνια οπότε δε θυμάμαι και πολλά πράγματα. Σκεφτόμουν το να αναχωρήσω από Αθήνα γιατί η κοπέλα μου βρίσκεται εκτός Αθηνών και θα ταλαιπωρηθεί να έρθει Αθήνα και μετά να πάμε Βόλο (ή Αγ. Κωνσταντίνο) και μετά Σποράδες.
Έχω καταλήξει κατά 99% στη Ρόδο γιατί υπάρχει η περίπτωση να βρω φθηνά αεροπορικά. Αν την έχει επισκεφθεί κάποιος θα ήθελα προτάσεις για ένα καλό και οικονομικό ξενοδοχείο γιατί από τα σχόλια που διαβάζω στο booking.com έχω αποθαρρυνθεί από τις οικονομικές επιλογές που δίνει. Ευχαριστώ και πάλι για όλες σας τις προτάσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλη φαση και η Ροδος.Εχεις επιλογες απο το ατελειωτο ξεσαλωμα(μεχρι ασχημου σημειου δηλ στο Φαληρακι )...μεχρι πιο χαλαρες και κυριλε επιλογες....δε προκειται να βαρεθειτε ..μεγαλο νησι..πολλες παραλιες
http://www.travelstories.gr/%ED%E7%F3%E9%DC-%E1%E9%E3%E1%DF%EF%F5/751-%F1%FC%E4%EF%F2-%ED%E7%F3%DF-%F4%F9%ED-%E9%F0%F0%EF%F4%FE%ED-6.html
Δες και αυτο το παλιο θεμα για το νησι...δεν θυμαμαι αν προτεινουν και ξενοδοχεια εκει,αλλα εχει πολλες και χρησιμες πληροφοριες για τα καλα κ τα κακα του νησιου.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
τωρα εχει και προσφορες με 100 ευρω πηγαινε-ελα η aegean για αρκετα νησια μεσα στο καλοκαιρι...με αεροπλανακι σε 30 λεπτα στον προορισμο σου και οχι μαχες με σκυλοπνιχτες καραβια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom