fotast
Member
Σύρο μάλλον.
ΟΚ, ευχαριστώ!Σύρο μάλλον.
Καλησπέρα. Δύσκολη ερώτηση βάζεις...Καλησπέρα σας,
Λέμε με 3 φίλους μου για διακοπές στο Αιγαίο τέλη Ιούλη.Είχαμε πάει πέρυσι Αντίπαρο και έιχαμε περάσει πολύ καλά!Από τα νησιά Αστυπάλαια Σύρο και Άνδρο ποιο προτείνετε καλύτερα σε ομορφιά και νυχτερινή ζωή ώστε να μοιάζει με Αντίπαρο;
Ευχαριστώ θα το κλείσουμε γρήγορα!Σύρο μάλλον!Καλησπέρα. Δύσκολη ερώτηση βάζεις...
Η Αντίπαρος είναι κάτι πολύ ξεχωριστό, μια σταλιά νησί αλλά με ιδιαίτερη νύχτα. Δε ξέρω που μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο, σίγουρα όχι στα νησιά που αναφέρεις.
Αν είχα να διαλέξω, θα απέριπτα την Άνδρο που μου φάνηκε και ιδιαιτέρως ακριβή, καθώς ήταν από τα λίγα νησιά που έχω πάει και βίωσα την εκμετάλλευση στο έπακρο από τους επαγγελματίες της εστίασης. Συν ότι είναι και μεγάλο νησί και θα σας φάνε οι μετακινήσεις. Όμορφο και ιδιαίτερο ωστόσο.
Θα πήγαινα σε κάποιο μεταξύ των άλλων δύο. Διαφορετικά νησιά φαινομενικά, αλλά με αρκετά κοινά.
Για τη Σύρο θα έχω καλύτερη άποψη για τη νύχτα της κι εγώ στα τέλη Ιουλίου.
Η Αστυπάλαια από την άλλη δεν έχει καμιά θεαματική νυχτερινή ζωή και διασκέδαση, αλλά για τόσο μακρινό νησί είναι ικανοποιητικότατη.
Οτι και να αποφασίσετε μη το καθυστερείτε..
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Είναι αργά όπως λές αλλά όχι απαγορευτικά.
Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για όποιον μπορεί να πάει διακοπές τότε, απο πολλές απόψεις.
Για να μη το πλατιάζω και πολύ, είναι νομίζω ο μήνας με τη καλύτερο συντελεστή ποιότητας/τιμής.
Διάβασα τα δεδομένα σου κι έχω να πω ότι αυτά που ζητάς δεν είναι λίγα αλλά και περιορίζουν τις επιλογές σου. Π.χ. η Μήλος που αναφέρεις είναι μία από αυτές, στη περίπτωση φυσικά που είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις αεροπλάνο ή γρήγορο πλοίο.
Σε ότι αφορά τις τιμές της διαμονής είναι ο μήνας που ξεκινούν και κατεβαίνουν, οπότε και αισιοδοξώ ότι θα βρεις πολύ όμορφο κατάλυμα με οικονομική τιμή.
H επιλογή θα ναι δύσκολη. Από τη μία λες Μήλο ή Λευκάδα, από την άλλη όσο πιο μικρό μέρος τόσο καλύτερα.
Αν κάποιο πληροί τις προϋποθέσεις που θέτεις εκτός από το μικρό, είναι η Νάξος. Πρόσβαση με αεροπλάνο & γρήγορο πλοίο που μειώνει το χρόνο (όχι ότι είναι τραγικά μακριά έτσι κι αλλιώς), υπέροχες παραλίες πολλές εξ αυτών οργανωμένες, καλά ξενοδοχεία σε περίπτωση που το θελήσετε, διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση, αλλά μεγάλο νησί γενικά. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για τη γειτονική Πάρο.
Προσωπικά αν ήμουν στη θέση σου, θα διάλεγα ένα εκ των Φολέγανδρου αν θέλω γραφικότητα, Κουφονήσια αν θέλω παραλίες, και Σέριφο αν θέλω και τα δύο και πιο κοντά στην Αθήνα. Βέβαια δε σε καλύπτουν σε όλα όσα ζητάς.
Ευχαριστώ για την απάντηση!εγώ θα πρότεινα κουφονήσι είναι λίγο πιο πολύ αν πας με καράβι αλλιώς για πιο γρήγορα πρώτα νάξο και μετά καράβι από , έχει παραλιάρες δεν χρειάζεσαι καθόλου αμάξι και είναι ιδανικο για λίγες μέρες και χαλάρωση . Για το ξενοδοχείο που λες έχει για όλα τα γούστα