πολυ καλη και διαφωτιστικη περιγραφη για καποιον που πρωτη φορα θα επισκεφτει τη βαρκελωνη.
επειδη σιγουρα στη δικη μου επισκεψη θα συμπεριλαβω την εκδρομη στην ανδορα,μηπως μπορεις να μας δωσεις ιστοσελιδες για πληροφοριες σχετικα με μεταβαση?
η ανδορα ειναι πολη- κρατος?
πως μετακινεισαι μεσα στη πολη?
ξερω οτι κουρασα...:roll::roll:
42 ευρω αρα θελω 160+λοιπόν είναι όπως τα λέει η dorotija!
ανοιξα το κουτι βαρκελωνη, για να σου πω κι εγω για ανδορρα
εγώ πήρα το λεωφορείο από μία αφετηρία κοντά στο σταθμό barcelona sants (που έμενα)...
μου κόστισε 42 ευρω μετ' επιστροφής (αυθημερόν έγινε αυτό... πήγα νωρίς το πρωί και γύρισα με το τελευταίο )
Η εταιρεία λέγεται Direct Bus και το site είναι το ακόλουθο:
www.andorradirectbus.es
ό,τι άλλο θες στη διάθεσή σου
..εννοειται πως δεν περασε απαρατηρητη η αναφορα σου για το κλιμα στα πυρηναιακι εμεις θελαμε να νοικιασουμε αμαξι... αλλα τελικα δεν εκατσε... είμασταν 2 βεβαια..
ευτυχως δηλαδη γιατι με τη βροχη στα πυρηναια θα τα βλεπαμε ολα! (αν και νομιζω το έχω γραψει στην ιστορια μου )
και τωρα που το θυμήθηκα... προσοχη, αν πάτε ανδορρα να πάρετε μπουφανάκι
συμφωνώ. δώστες καλύτερα όλες στον gaudi... εκτός αν είσαι βουνίσιος σαν εμένα, γιατί οι πόλεις της Ανδόρρας δεν λεν και τίποτε από ομορφιά... σε αντίθεση με το τοπίογια την ανδόρρα έχω κάνει σχόλια στο thread της δωροθέας...
(χμμμ... εγώ αν πήγαινα για 4 μέρες βαρκελώνη, δε θα έχανα τη μία για ανδόρρα πάντως... έκατσα 8, γι' αυτό και δε με πείραξε που έχασα τη μία...)