kougis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Η ειρωνία δεν βοηθάει.
Κανένα προβλημα. Την γνώμη σου είπες, μη ζητάς συγγνώμη . Αυτό έλλειψε σε ενα ταξιδιωτικο φόρουμ να πρεπει να πάρουμε άδεια να γραψουμε την άποψή μας. Η χούντα, το πιστοποιητικο πολιτικων φρονημάτων και η αστυνομοκρατια πέρασε (νομίζω). Γράψε ελεύθερα την γνώμη σου.Χίλια συγνώμη ,καμία διάθεση τέτοια δεν εχω ,απλα τυχαία το έγραψα με κεφάλαιο!
Απλα την γνώμη μου δεν χρειάζεται να φτάνουμε μέχρι την ένταση !
Απο ένα λάθος ,sorry
Σαν την Ελλάδα δεν έχει καλοκαίρι... Όπου και να πάς θα το μετανιώσεις. Κι εγω παλαιότερα είχα πάει καλοκαίρινές διακοπές στο Αμβούργο και πρόπερσι Μαγιόρκα και δεν μπορούν με τιποτα να συγκριθούν με Ελλάδα το καλοκαίριΚαλησπερα σε ολους! ψαχνω ενα προορισμο για καλοκαιρι και ελεγα να μου πειτε τη δικη σας γνωμη οσον αφορα τις καλοκαιρινες διακοπες και γιατι προτεινετε το συγκεκριμενο μερος. Ευχαριστω πολυ!
Μια χαρα αλλα, δεν το λες καλοκαιρινες διακοπες, μα διακοπες το Καλοκαιρι.για βουδαπεστη τι λετε ;
Γιατί; Μια χαρά μπάνια κάνεις. Και στα διάσημα λουτρά της Βουδαπέστης, και στη Balaton αν θες να κάνεις μια εκδρομή.Μια χαρα αλλα, δεν το λες καλοκαιρινες διακοπες, μα διακοπες το Καλοκαιρι.