turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
fuerteventura....o νεος μου ερωτας (ταξιδιωτικος)
Συμφωνω απολυτα για Βαυαρια,αν μπορεις σε συνδυασμο με Τυρολο.Δροσια,αξεπεραστη φυση,πολιτισμος.Kαι απο εμένα Βαυαρία, Μοναχο ή Νυρεμβεργη ως βαση και εκδρομές στα περιξ.
Εχω πάει καλοκαίρι και ήταν υπέροχα.
Αλλιως σε μεσόγειο θα πρότεινα Πορτογαλία
Ειναι ανάλογα απο που φεύγεις,εάν ειναι απο Αθήνα λίγο δύσκολο σε συμφέρει καταρχάς να φύγει απο πόλεις που εχουν πτήσεις οι χαμηλού κόστους εταιρείες,Π.χ Χανιά rayn air .για προορισμό πίστευω ότι πρεπει να ξεχάσεις και την βόρεια Ιταλια ,μιλανο,Βενετία,τορινο,bologna απίστευτη υγρασία ,άρα μια καλή βόλτα θα ήταν Δανία ,Σουηδία και γενικά σκανδιναβικες χώρες !Φέτος αποφάσισα να κάνω πρώτη φορά καλοκαιρινές διακοπές στην Ευρώπη. Επειδή θέλω να αποφύγω τη ζέστη προσανατολίζομαι για κεντρική και βόρεια Ευρώπη.Για πείτε μερικές ιδέες για 5-6 μέρες.
Ειναι ανάλογα απο που φεύγεις,εάν ειναι απο Αθήνα λίγο δύσκολο σε συμφέρει καταρχάς να φύγει απο πόλεις που εχουν πτήσεις οι χαμηλού κόστους εταιρείες,Π.χ Χανιά rayn air .για προορισμό πίστευω ότι πρεπει να ξεχάσεις και την βόρεια Ιταλια ,μιλανο,Βενετία,τορινο,bologna απίστευτη υγρασία ,άρα μια καλή βόλτα θα ήταν Δανία ,Σουηδία και γενικά σκανδιναβικες χώρες !
[/quote]sγια άκου λίγο καταρχάς δεν ξέρω που μένει αλλά και Αθήνα να μένει κατεβαίνει με 45 ευρω χανια και περνάει την πτήσης αΠο εκεί !!!, αυτο ήθελα να πω ,ΠΑΡΑΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΣΝΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ,