blackge
Member
Οπως οι περισσοτεροι εδω, ετσι κι εγω ψαχνωντας απο δω κι απο κει προσπαθωντας να οργανωσω ενα ταξιδακι κατεληξα σε αυτο το φορουμ. Διαβασα αρκετες ιστοριες και βεβαιωθηκα για τη καλη δουλεια που εξαρχης φαινοταν να γινεται. Η πρωτες συμβουλες που ζηταω κι εγω ως μελος αυτου του φορουμ αφορουν ενα ταξιδι που σκοπευω να κανω με φιλους μεσα Νοεμβρη. Καταληξαμε στο Βερολινο λογω πολυ φτηνων εισητηριων,αλλα κατι με εμποδιζει. Θες οτι ειναι τεραστια και ψιλοαχανης πολη και με προβληματιζει το κατα ποσο 4 χαλαροι φοιτητες θα πανε τοσο ψαγμενοι για μετρο κτλπ? Θες οτι μου μοιαζει αρκετα πιο μοντερνα απ οτι ειναι του γουστου μου? Λιγο κι απ τα δυο... Δεν αμφισβητω οτι θα περασω πολυ καλα βασει των οσων εχω ακουσει... ολοι λενε τα καλυτερα...αλλα ψαχνω ακομα για προορισμο. Ως φοιτητης σκεφτηκα κι εγω το αμστερνταμ (προφανως). Πτηση για Βρυξελλες κι απο κει λεωφορειο της Εurolines για αμστενταμ,αρκετα φτηνος συνδιασμος. Αξιζει ομως? Δε ξερω τι να προτιμησω τελικα. Δεν ειμαι πολυ του μουσειου για να τα επισκεπτω στο βερολινο αλλα ξερω πως ειναι επισης και μια τρομερα νεανικη πολη. Κατα συνεπεια εχω μπερδευτει λιγο και ψαχνω ακομα τα υπερ και τα κατα. Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη λοιπον...