Εσύ τώρα βάλθηκες να μας συγχύσεις μεσημεριάτικα???Καλησπέρα σε όλους.
Όπως είναι προφανές, είμαι νέωψ στο forum και όντας, κατ' ανάγκη, κάτοικος Μαδαγασκάρης τους τελευταίους 7 μήνες, είπα να πω ένα γειά! Ένας φτωχός πλην τίμιος ταξιδευτής είμαι άλλωστε και εγώ!
Γειά λοιπόν και καλώς σας βρήκα!
Χαχαχα!!! Οκ, το παραδέχομαι οτι ακούγεται εξωπραγματικό... Δυστυχώς όμως έχω έρθει για δουλειά και όχι για διασκέδαση... Τουλάχιστον στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, είδα κάποια όμορφα μέρη.Εσύ τώρα βάλθηκες να μας συγχύσεις μεσημεριάτικα???
Άκου Μαδαγασκάρη!!! Λυπήσου μας!!!
Τέλος πάντων, καλωσόρισες tony και αναμένουμε εκτενείς ανταποκρίσεις από το υπέροχο μέρος στο οποίο βρίσκεσαι!!!
Ε εσύ θα μας τρελάνεις! Είσαι στη Μαδαγασκάρη και ψάχνεις εξωτικούς προορισμούς? Anyway, άμα κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρείς πολλές αναφορές σε τέτοιους προορισμούς! Ωστόσο γράψε μας λίγα πράγματα, όπως τι εποχή θέλεις να ταξιδέψεις, τι ζητάς ακριβώς από το μέρος, μέρες και χρήμα που διαθέτεις...Χαχαχα!!! Οκ, το παραδέχομαι οτι ακούγεται εξωπραγματικό... Δυστυχώς όμως έχω έρθει για δουλειά και όχι για διασκέδαση... Τουλάχιστον στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, είδα κάποια όμορφα μέρη.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για το καλωσόρισμα αλλά μιας και σε πέτυχα να ρωτήσω κάτι; Απο που μπορώ να πάρω πληροφορίες για ιδανικούς καλοκαιρινούς εξωτικούς προορισμούς για μια παρέα φίλων;
P.S. Θα ποστάρω photos απο Μαδαγασκάρη σύντομα, αλλά λίγες λίγες γιατί θα φάω ban ακόμα δεν μπήκα!