• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπέρα απο την Μαδαγασκάρη!

tony_gr

Member
Καλησπέρα σε όλους.

Όπως είναι προφανές, είμαι νέωψ στο forum και όντας, κατ' ανάγκη, κάτοικος Μαδαγασκάρης τους τελευταίους 7 μήνες, είπα να πω ένα γειά! Ένας φτωχός πλην τίμιος ταξιδευτής είμαι άλλωστε και εγώ! :haha:

Γειά λοιπόν και καλώς σας βρήκα! :clap:

varioAthens

Member
Καλησπέρα σε όλους.

Όπως είναι προφανές, είμαι νέωψ στο forum και όντας, κατ' ανάγκη, κάτοικος Μαδαγασκάρης τους τελευταίους 7 μήνες, είπα να πω ένα γειά! Ένας φτωχός πλην τίμιος ταξιδευτής είμαι άλλωστε και εγώ! :haha:

Γειά λοιπόν και καλώς σας βρήκα! :clap:
Εσύ τώρα βάλθηκες να μας συγχύσεις μεσημεριάτικα???
Άκου Μαδαγασκάρη!!! Λυπήσου μας!!! :bleh::haha:
Τέλος πάντων, καλωσόρισες tony και αναμένουμε εκτενείς ανταποκρίσεις από το υπέροχο μέρος στο οποίο βρίσκεσαι!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες!!!

Μας εντυπωσίασες ομολογώ. Είσαι τυχερός που είναι σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα θα στην πέσει το μισό φόρουμ για πληροφορίες :haha:

Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ, μήπως ενδιαφέρεσαι να γίνεις ανταποκριτής του site εκεί. :)

Και πάλι :welcome:

tony_gr

Member
Εσύ τώρα βάλθηκες να μας συγχύσεις μεσημεριάτικα???
Άκου Μαδαγασκάρη!!! Λυπήσου μας!!! :bleh::haha:
Τέλος πάντων, καλωσόρισες tony και αναμένουμε εκτενείς ανταποκρίσεις από το υπέροχο μέρος στο οποίο βρίσκεσαι!!!
Χαχαχα!!! Οκ, το παραδέχομαι οτι ακούγεται εξωπραγματικό... Δυστυχώς όμως έχω έρθει για δουλειά και όχι για διασκέδαση... :klaps: Τουλάχιστον στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, είδα κάποια όμορφα μέρη.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για το καλωσόρισμα αλλά μιας και σε πέτυχα να ρωτήσω κάτι; Απο που μπορώ να πάρω πληροφορίες για ιδανικούς καλοκαιρινούς εξωτικούς προορισμούς για μια παρέα φίλων;

P.S. Θα ποστάρω photos απο Μαδαγασκάρη σύντομα, αλλά λίγες λίγες γιατί θα φάω ban ακόμα δεν μπήκα! :haha:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..Tα χαπια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλως τον....................Μαδαγασκαρη ε??????????????????????..τυχερε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και που εισαι ακριβως ? ετσι να σε λυπηθουμε δηλαδη.....:clap::clap:

varioAthens

Member
Χαχαχα!!! Οκ, το παραδέχομαι οτι ακούγεται εξωπραγματικό... Δυστυχώς όμως έχω έρθει για δουλειά και όχι για διασκέδαση... :klaps: Τουλάχιστον στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, είδα κάποια όμορφα μέρη.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για το καλωσόρισμα αλλά μιας και σε πέτυχα να ρωτήσω κάτι; Απο που μπορώ να πάρω πληροφορίες για ιδανικούς καλοκαιρινούς εξωτικούς προορισμούς για μια παρέα φίλων;

P.S. Θα ποστάρω photos απο Μαδαγασκάρη σύντομα, αλλά λίγες λίγες γιατί θα φάω ban ακόμα δεν μπήκα! :haha:
Ε εσύ θα μας τρελάνεις! Είσαι στη Μαδαγασκάρη και ψάχνεις εξωτικούς προορισμούς?:shock::haha: Anyway, άμα κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ θα βρείς πολλές αναφορές σε τέτοιους προορισμούς! Ωστόσο γράψε μας λίγα πράγματα, όπως τι εποχή θέλεις να ταξιδέψεις, τι ζητάς ακριβώς από το μέρος, μέρες και χρήμα που διαθέτεις...

getxowoman

Member
Καλησπερα tony_gr !!!!

Τι Μαδαγασκαρη;;;; Εισαι τρελος,κατ΄αναγκη κατοικος; Welcome!!!!!

Eλπιζω να μας γραφεις συχνα και καλα να περνας!!!! :)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισεςςς!!περιμένω κι εγω νακουσω κάτι για Μαδαγασκάρη!αντε να μας ταξιδέψεις λίγο......

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλώς ήρθες tony gr...
Μακάρι να ήμουν και εγώ "αναγκασμένη" να περάσω λίγους μήνες στη Μαδαγασκάρη!!!
Πες μας όσα περισσότερα μπορείς γιατί είναι από τους προορισμούς που θέλω να πάω οπωσδήποτε κάποια στιγμή της ζωής μου.
Και αν ανοίξεις blog δηλώνω φανατική σου αναγνώστρια εκ των προτέρων!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
oh my god!!! :shock: πώς το λες έτσι απλά ρε παιδί μου... :bleh:

καλά αν ανοίξεις blog θα έχεις πολύ κόσμο που θα το ρουφάει!

να περνάς καλά εκεί και να ζήσεις όσο περισσότερο μπορείς την εμπειρία!

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Άνθρωπέ μου, τι μας κάνεις?
Για δουλειά στη Μαδαγασκάρη?
Ρώτα κι εμάς πώς πάει η υγεία μας, πώς αντέχει η καρδιά μας, πριν γράψεις, έτσι απότομα, μπαμ και κάτω...
Άκου λέει για δουλειά στη Μαδαγασκάρη....
Τέλος πάντων, πάει κι αυτό, θα το αντέξουμε.
Για λέγε λοιπόν...
Με κάθε λεπτομέρεια, έτσι για να εξιλεωθείς.

Menia21

Member
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
:shock::shock::shock: Είσαι Μαδαγασκάρη και ψάχνεις προορισμό για διακοπές????????? Μήπως να αλλάξουμε θέσεις να δουλεύω εγώ Μαδαγασκάρη κι εσύ στο γραφείο που είμαι τώρα??:bleh: Ο λαός απαιτεί ρεπορτάζ και φώτος!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom