• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλησπέρα απο την Μαδαγασκάρη!

tony_gr

Member
καλώς όρισες! και εγώ είμαι νέο μέλος και το τελευταίο ταξίδι μου ήταν οδικώς από Ναιρόμπι-Αρούσα-Dar es Salaam και μετά με το αεροπλάνο Ζανζιβάρη. από την Arusha μπορείς να πας στο Kilimanjaro.εγώ δεν πήγα γιατί είχα στο μυάλό μου τις παραδεισένιες παραλίες της Zanzibar!!!!!!! αλλά όλοι λέγαν τα καλύτερα. ψάξτο λίγο...
Ευχαριστώ! Καλώς όρισες και εσύ taxidefti! Ζανζιβάρη, ε;;; Οκ, νομίζω θα το κάψω το μυαλό μου τελικά... Χαχαχαχα!!! :haha::clap:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
tony_gr ομολογω οτι και μενα με εντυπωσιασες.:shock:
Αν θες βοηθο αφιλοκερδως προσφερομαι να ερθω Μαδαγασκαρη.

Ρε κατι δουλειες που εχουν ορισμενοι.!!!!
Περιμενουμε υλικο πασης φυσεως απο τα μερη σου,και για διακοπες κοιτα καπου
εκει γυρω.
Εμεις πληρωνουμε αδρα για να ρθουμε και συ ταχεις διπλα σου.
Δεν εχουμε ιστορια απο Ζανζιβαρη στο φορουμ,κανε κατι.:lol:

Καλα να περνας εκει στα ξενα.:D

varioAthens

Member
καλώς όρισες! και εγώ είμαι νέο μέλος και το τελευταίο ταξίδι μου ήταν οδικώς από Ναιρόμπι-Αρούσα-Dar es Salaam και μετά με το αεροπλάνο Ζανζιβάρη. από την Arusha μπορείς να πας στο Kilimanjaro.εγώ δεν πήγα γιατί είχα στο μυάλό μου τις παραδεισένιες παραλίες της Zanzibar!!!!!!! αλλά όλοι λέγαν τα καλύτερα. ψάξτο λίγο...
Πες μου taxideftis σε παρακαλώ αν ήταν όντως παραδεισένιες γιατί με ενδιαφέρει πολύ! :)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Tony περιμενω με ενδιαφερον τις ανταποκρισεις σου απο Μαδαγασκαρη. Εφτα μηνες στους ρυθμους του νησιου θα εχεις μπει για καλα στην ατμοσφαιρα του , περιμενουμε εντυπωσεις και εμπειριες :)

Πες μου taxideftis σε παρακαλώ αν ήταν όντως παραδεισένιες γιατί με ενδιαφέρει πολύ! :)
taxidefti +1 για τις παραλιες!

varioAthens

Member
Μπορούν να έχουν τόσο μεγάλες κλιματικές διαφορές 2 μέρη σε μια τόσο "μικρή" γεωγραφικά περιοχή; Εγώ πίστευα οτι θα επηρεάζονται λίγο πολύ το ίδιο. Σαν περίοδος πάντως συνιστάται για διακοπές; Γιατί για να είμαι ειλικρινής η πρώτες μου σκέψεις ήταν για εκεί αλλά φοβάμαι τον καιρό...:roll:
Το Πουκέτ και Κράμπι βρίσκονται στην Andaman Sea (δηλαδή δυτικά της χερσονήσου που σχηματίζει η Ταϋλάνδη). Τους δικούς μας καλοκαιρινούς μήνες στα μέρη αυτά έχει μουσώνες και γι' αυτό δεν είναι η ιδανική περίοδος να τα επισκεφθείς.
Αντίθετα το Σαμούϊ και τα γειτονικά νησιά βρίσκονται στον Κόλπο της Ταϋλάνδης (δηλαδή ανατολικά της χερσονήσου) και ως εκ τούτου δεν τα "πιάνουν" μουσώνες.

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
καλως ορισες tony gr απο την μακρινη μαδαγασκαρη!!!
μακαρι να με εστελναν και μενα αλλα δεν το βλεπω για τον επομενο χρονο.......
μονο κατι κοντινα ταξιδακια παω λογω δουλειας.....
η μαδαγασκαρη ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου προορισμους,μακαρι να τα καταφερω να ερθω και γω για κανενα μηνα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom