30 Οκτωβρίου 2009 #1 M mapostol59 New Member Μηνύματα 1 Likes 0 Καλημέρα σας Είμαι καθηγήτρια Γαλλικών.Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Πάντα ταξιδεύω με τη φωτογραφική μου μηχανή. Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες Μαριάννα
Καλημέρα σας Είμαι καθηγήτρια Γαλλικών.Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια. Πάντα ταξιδεύω με τη φωτογραφική μου μηχανή. Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες Μαριάννα
30 Οκτωβρίου 2009 #2 ioanna karagianni Member Μηνύματα 1.666 Likes 1.327 Επόμενο Ταξίδι Κρακοβία-Βαρσοβία Ταξίδι-Όνειρο ...Ιθάκη... Καλώς την Μαριάννα, σου εύχομαι καλά ταξίδια και ελπίζω σύντομα να δούμε και εμείς τις φωτογραφίες σου.
Καλώς την Μαριάννα, σου εύχομαι καλά ταξίδια και ελπίζω σύντομα να δούμε και εμείς τις φωτογραφίες σου.
30 Οκτωβρίου 2009 #3 varioAthens Member Μηνύματα 6.344 Likes 12.012 Kαλωσόρισες mapostol59!!! Φτιάξε και το χάρτη σου να δούμε που έχεις ταξιδέψει εσύ και η μηχανή σου...
Kαλωσόρισες mapostol59!!! Φτιάξε και το χάρτη σου να δούμε που έχεις ταξιδέψει εσύ και η μηχανή σου...
30 Οκτωβρίου 2009 #4 idem Member Μηνύματα 42 Likes 3 Επόμενο Ταξίδι ??????? Ταξίδι-Όνειρο ο γυρος του κοσμου μαριαννα.καθηγητρια γαλλικων ε;ποτε δεν μου αρεσαν να σου πω την αληθεια και ισα ισα περνουσα το μαθημα ..καλα ταξιδια να εχεις....
μαριαννα.καθηγητρια γαλλικων ε;ποτε δεν μου αρεσαν να σου πω την αληθεια και ισα ισα περνουσα το μαθημα ..καλα ταξιδια να εχεις....
30 Οκτωβρίου 2009 #5 Lyda Member Μηνύματα 723 Likes 241 Επόμενο Ταξίδι ΚΑΛΜΥΚΙΑ Ταξίδι-Όνειρο ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Καλως ηρθες....καθηγητρια γαλλικων; αν διδασκεις σε παιδια τοτε εχεις την καλυτερη δουλεια
30 Οκτωβρίου 2009 #6 marydim Member Μηνύματα 1.631 Likes 412 Επόμενο Ταξίδι Μεσόγειος Ταξίδι-Όνειρο Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί Μαριάννα, καλώς ήρθες στο travelstories. Εύχομαι να πραγματοποιήσεις πολλά πολλά ταξίδια και εμείς να έχουμε την ευκαιρία ν' απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες σου.
Μαριάννα, καλώς ήρθες στο travelstories. Εύχομαι να πραγματοποιήσεις πολλά πολλά ταξίδια και εμείς να έχουμε την ευκαιρία ν' απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες σου.
30 Οκτωβρίου 2009 #7 panpan Member Μηνύματα 7.130 Likes 29.088 με το καλο να ερθεις και στην βαρκελωνη