maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Η δε μπούρδα οτι οι εξαθλιωμένοι λαοί επαναστατούν είναι εντελώς ανιστόρητη και προφανώς δεν βρίσκει εφαρμογή στις τόσες εξαθλιωμένες χώρες του πλανήτη μας.
Πολύ απλά εγώ ανέπτυξα μια επιχειρηματολογία για ποιο λόγο δεν έχει καμία μα καμία λογική η επιστροφή στη δραχμή. Που είναι ακριβώς η λογική που ανέπτυξε κάποια συμφορουμίτισσα πριν λέγοντας "να τα κάνουμε εκδιδομένη όλα" γιατί έτσι θα πληρώσουν και οι άλλοι.Θα ήθελα να μάθω πως απο την ερώτηση μου περί Δυτικών χωρών με άστεγους κατέληξα υπέρμαχος της δραχμής.
Δυστυχώς μέχρι το Μάιο αποκλείεται να το ξαναπιάσω, εκτός κι αν συμβεί ένα απευκταίο απρόοπτο, οπότε και θα έχω πολύυυυυυ χρόνο στη διάθεσή μου.ΥΓ:Το Yaman δεν θα τελειώσει φαντάζομαι;
Εννοείται ότι δεν θέλουμε να γίνει το απευκταίο για να διαβάσουμε την ιστορία.Δεν πειράζει.Καλά να περάσεις...Δυστυχώς μέχρι το Μάιο αποκλείεται να το ξαναπιάσω, εκτός κι αν συμβεί ένα απευκταίο απρόοπτο, οπότε και θα έχω πολύυυυυυ χρόνο στη διάθεσή μου.
Ε δεν φταιω εγω που τις τελευταιες μερες μας αραδιασες ενα σωρο αρλουμπες.Και βρέθηκα να κατηγορούμαι από τον τριπάκια ότι υποστηρίζω ότι είμαι υπέρ της πολιτικής της τρόικας.
Έτσι μπράβο. Οὐ λήψει τὸ ὄνομα της paefstra σου ἐπὶ ματαίω.Που είναι ακριβώς η λογική που ανέπτυξε κάποια συμφορουμίτισσα πριν λέγοντας "να τα κάνουμε εκδιδομένη όλα" γιατί έτσι θα πληρώσουν και οι άλλοι.
.
Βγάλε τα γυαλιά από το άβαταρ σουpaestra
Δεν είπα ότι οι εξαθλιωμένοι λαοί επναστατούν. Είπα ότι αυτοί δικαιολογούνται να επαναστατούν. Χώρες πλούσιες σαν την Ελλάδα δν έχουν ανάγκη επανάστασης, ανάγκη διακυβέρνησης από μη κόπανους έχουν.Η δε μπούρδα οτι οι εξαθλιωμένοι λαοί επαναστατούν είναι εντελώς ανιστόρητη και προφανώς δεν βρίσκει εφαρμογή στις τόσες εξαθλιωμένες χώρες του πλανήτη μας.
Έχω τη φοβερή μπερδεψοκατάσταση να μη θυμάμαι ποιος γράφει τι, αν δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά τον πόστερ, συγχέω τις προσωπικότητες. Αδυνατώ δηλαδή να ξεχωρίζω τους συμφορουμίτες, αν δεν μπορώ να τους συνδέσω με φάστες. Εξαίρεση ο liopyr, που του έχω μια αδυναμία...Έτσι μπράβο. Οὐ λήψει τὸ ὄνομα της paefstra σου ἐπὶ ματαίω.
Απορώ πού πας ταξίδι τώρα που ετοιμάζουμε κολχόζ....