Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Εάν η βίλα που έχτισε ο Άκης δε θα χτιζόταν αν δεν είχαν φαγωθεί τα λεφτά τότε επωφελήθηκες κι εσύ από χρήματα που κυκλοφόρησαν στην αγορά και χωρίς παγαποντιές δε θα υπήρχαν άρα δε θα τα είχες εισπράξει. Δεν είπα ότι είσαι συνυπεύθυνος, δεν έκανες κάποιο αδίκημα. Αλλά ωφελημένος είσαι. Στην αντίστοιχη χώρα που δε χτίστηκε η βίλα του Άκη ο (Λιθουανός ας πούμε) οικοδόμος εκείνα τα 20 μεροκάματα δεν τα εισέπραξε. To να λες ότι η προσωπική σου οικονομία δεν ευνοήθηκε από τη γενική οικονομία της χώρας απλά δε στέκει. Το (πολύ) έξτρα χρήμα που μπήκε στη χώρα κυκλοφόρησε και μάλιστα ευρέως. Όχι όλο, διότι κάποια δις βγήκαν έξω, αλλά πολύ μεγάλο μέρος του έμεινε στη χώρα και ευνοήθηκαν όλοι.Το ότι εγώ που είμαι οικοδόμος και δούλεψα 20 μεροκάματα στη βίλα που έχτισε ο Άκης ( ή ο κάθε Άκης ) έχω '' φάει'' από τις μίζες και είμαι συνυπεύθυνος, με ξεπερνάει!
Η Ισλανδία δε χρεοκόπησε και μετά πρθοπόδησε με νόμισμα χρεοκοπημένης χώρας. Έπεσαν έξω κάποιες από τις τράπεζές της, αλλά η χώρα δε χρεοκόπησε. Εδώ μιλάμε για χρεοκοπημένα κράτη.Την Ισλανδία ρε παιδιά. Ρε τι μούγκα είναι αυτή για την Ισλανδία.