• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Τους πήρε κι ο Αλέξης τη Γιαταγάνα (ο οποίος βέβαια έχασε τη μοσχομυριστή)κι έπρεπε κάπως να ρεφάρουν!:bleh:

υ.γ αυτήν την προεκλογική περίοδο πρέπει να είσαι αθλητικογράφος για να την καλύψεις!
Τα μικροφωνα τι ακριβως ρολο παιζουν εκει που βρισκονται? OMG

GTS

Member
Απίστευτο βίντεο, με βαγκνερική υπόκρουση, κάτι σαν την έφοδο του Αλέξη στο Βερολίνο, με σεξ και βία:D:D
Η Άντζελα όμως, είναι διαχρονική αξία....

chrisbd

Member
Άσε το Πάγκαλο να λέει....έβαλε δηλαδή όλους τους απατεώνες στη κολυμβήθρα του Σιλωάμ και αυτό ήταν;;;

Την Ισλανδία ρε παιδιά. Ρε τι μούγκα είναι αυτή για την Ισλανδία. Μιλάμε οι τύποι ήταν πολύ μάγκες. Ειδικά ο Πρόεδρος. Εντάξει, λέμε ότι έχουμε δημοκρατία και εμείς, τα ακούνε οι Ισλανδοί και γελάνε. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν το ντοκυμαντέρ "Μαθήματα από τους Βίκινγκς" του Εξάντα.

Ασφαλώς και πρέπει να πάρουμε μαθήματα αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτή είναι μια μικρή οικονομία, ότι είναι εντός ΕΕ αλλά εκτός ευρώ, ότι εκεί χρεοκόπησαν οι τράπεζες και όχι η χώρα και βασικά έχουν έναν Πρόεδρο με α@@ίδια, ενώ σε μας λείπει το "με", και έκανε αυτό που έπρεπε δηλαδή άφησε να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες παρόλο που όλη η Ευρώπη ήταν αντίθετη...

Λίγα λόγια για την Μπάρτσα. :)
Το βράδυ πάω γήπεδο να την στηρίξουμε. :clap:
δεν πιστεύω να έχουμε τίποτε εκπλήξεις... θα το παρακολουθήσω και γω ... η ΡΕΑΛ πάντως την άρπαξε χθες απο την Αθλέτικο ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Όλοι να πάρετε τις ευθύνες σας/μας. Απλά μην μας κοροιδεύουν ότι φταίμε το ίδιο. Είναι για γέλια όποιος το λέει.
Ε αυτό ούτε καν ο Πάγκαλος δεν το είπε. Είπε ότι μέρος των χρημάτων που φαγώθηκαν ξοδεύτηκαν σε ρουσφέτια, βολέματα, διορισμούς, λαδώματα. Ε, αλήθεια είναι. Κι εγώ λέο ότι άλλο ένα μέρος καταναλώθηκε εντός της Ελλάδας. Η "ευθύνη" υποδηλώνει υπαιτιότητα κι εγώ δε μίλησα για τέτοια, για εύνοια/ώφελος μίλησα. Αν ζεις σε ένα μέρος όπου κυκλοφορεί περισσότερο χρήμα, ευνοείσαι, ακόμη κι αν είσαι περιπτεράς. Αν βέβαια είσαι εργολάβος, ευνοείσαι περισσότερο, δεδομένο είναι.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ξέρεις, τις ΟΕ,ΕΕ,ΕΠΕ στην Ελλάδα δεν τις έχουν αιμοδιψή δεξιά καπιταλιστικά γουρούνια που θέλουν σκλάβους υπαλλήλους και σκάνε 5 δις σε διαφημίσεις ενώ πληρώνουν 250ευρώ τους υπαλλήλους για 20ωρη εργασία.
Τις έχουν άνθρωποι με υψηλή συνείδηση, που δείχνουν απεριοριστο σεβασμό στους υπαλλήλους τους και οι πρακτικές τους είναι νόμιμες και κυρίως ηθικές. Εν ολίγοις πηγαίνουν με το σταυρό στο χέρι.

Κι επιτέλους, δίκιο έχει η @Nedelja, άλλαξε το αβαταρ βρε άνθρωπε. Μας συγχύζεις.

Last edited:

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Κάτι που δεν κατανοείς ή/και γνωρίζεις, είναι μεγάλο λάθος να το δαιμονοποιείς.
Μπορείς να παπαγαλίζεις όσο θέλεις και να σακουλιάζεις τους πάντες, αλλά έτσι δεν διαφέρεις σε τίποτα απο όσους λένε "μαζί τα φάγαμε".

Απο την άλλη, δεν θα σκάσω κιόλλας, γιατί...
Je suis un traitre a ma classe d'origine, et un provocateur du tout

(και) λόγω αυτού το εικονίδιο

paefstra

Member
:oops:
υ.γ @jousis ρε άνθρωπε άλλαξε άβαταρ νομίζω οτι γράφει η @paefstra και μετά βλέπω την ψαρούκλα κι επανέρχομαι!
Ο @jousis ας κρατήσει το avatar του, είναι λάτρης του Savador Dali κι αυτό με συγκινεί. Πάω να βρω ενα άλλο αριστούργημα να βάλω (κανόνισε, βέβηλε κρεοπώλη να μου τρολλάρεις και το καινούργιο...)

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Κάτι που δεν κατανοείς ή/και γνωρίζεις, είναι μεγάλο λάθος να το δαιμονοποιείς.
Μπορείς να παπαγαλίζεις όσο θέλεις και να σακουλιάζεις τους πάντες, αλλά έτσι δεν διαφέρεις σε τίποτα απο όσους λένε "μαζί τα φάγαμε".
Πλλλάκα με κάνεις; Εσύ έγραψες για "αιμοδιψη, δεξιά, καπιταλιστικά γουρούνια" και κατηγορείς εμένα πως δαιμονοποιώ; Βάζεις λόγια στο στόμα μου και μου τη λες κι απο πάνω;
Αυτό που προσπαθώ να καταδείξω με τα ποστ μου (και με το ύφος που χρησιμοποιώ σ' αυτά) είναι πως όταν ξεχειλώνει κάποιος την επιχειρηματολογία του τότε να ξέρει πως και ο άλλος αντίστοιχα μπορεί να επιχειρηματολογήσει με το ίδιο ξεχείλωμα κι αυτό είναι μια ατέρμονη διαδικασία.

Απο την άλλη, δεν θα σκάσω κιόλλας, γιατί...
Je suis un traitre a ma classe d'origine, et un provocateur du tout

(και) λόγω αυτού το εικονίδιο
Συμπάθα με αλλά δεν γνωρίζω Γαλλικά. Για τα αφεντικούλια των ΟΕ πάντως κάτι έχω ακουστά.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ασφαλώς και πρέπει να πάρουμε μαθήματα αλλά πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτή είναι μια μικρή οικονομία, ότι είναι εντός ΕΕ αλλά εκτός ευρώ, ότι εκεί χρεοκόπησαν οι τράπεζες και όχι η χώρα και βασικά έχουν έναν Πρόεδρο με α@@ίδια, ενώ σε μας λείπει το "με", και έκανε αυτό που έπρεπε δηλαδή άφησε να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες παρόλο που όλη η Ευρώπη ήταν αντίθετη...
Σαφώς έχει διαφορές η περίπτωση αλλά νομίζω η βάση, το σκεπτικό αντιμετώπισης της κρίσης δηλαδή (όποιας και είναι αυτή), θα έπρεπε να είναι η ίδια.
Πρέπει να πάρουμε μαθήματα για το πόσο δεν μασήσανε από την τρομοκρατία όλης της Ευρώπης, για το πώς αφήνεις τράπεζες να χρεοκοπήσουν, για το πώς χάνουν τα λεφτά τους όσοι τζογάρουν εις βάρους της χώρας, για το πώς τρίβεις στα μούτρα της κυβέρνησης (δις) και της κάθε τρόικας το κάθε είδους μνημόνιο που βλάπτει το λαό, το πώς πρέπει να ρωτάς τον κόσμο για ΣΟΒΑΡΑ ζητήματα, τι σημαίνει Πρόεδρος ΜΕ (την συνέχεια την ανέφερε ο Chrisbd), και τέλος πως ξεμπροστιάζεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη όταν σε σέρνουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, γιατί δεν θες να τους αποζημιώσεις. Μην αναφέρω τι πήραν οι ευρωπαίοι, θα γίνω αισχρός, αλλά έχει σχέση με τον αριθμό 3.

Αν ζεις σε ένα μέρος όπου κυκλοφορεί περισσότερο χρήμα, ευνοείσαι, ακόμη κι αν είσαι περιπτεράς. Αν βέβαια είσαι εργολάβος, ευνοείσαι περισσότερο, δεδομένο είναι.
Indeed. Δυστυχώς εμείς ήμασταν οι περιπτεράδες γαμώτο.

fotast

Member
Αν ζεις σε ένα μέρος όπου κυκλοφορεί περισσότερο χρήμα, ευνοείσαι, ακόμη κι αν είσαι περιπτεράς. Αν βέβαια είσαι εργολάβος, ευνοείσαι περισσότερο, δεδομένο είναι.
Καλό.Θυμίζει ότι προ κρίσης κάθε περίπτερο που σεβόταν τον εαυτό του(ανεξάρτητα από περιοχή) είχε υγραντήρα με πούρα.Δεν ξέρω πόσα έμειναν(και περίπτερα και υγραντήρες).Δεν καπνίζω άλλωστε.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Bρε μην πιάνεσαι από ένα παράδειγμα μόνο! Είπα ότι αν η ευθύνη του πάγκαλου είναι 1000, εσένα είναι 2. Όχι όμως ότι δεν φταις. Ίσως μηδαμινά αλλά φταις.

Εδώ ξέρω υπάλληλο της Εθνικής που είχε και ουζερί ταυτόχρονα! Όχι στο όνομά του βέβαια. Και όταν ταυτόχρονα με την θέση σου στο Δημόσιο πουλάς και μαύρο μέλι, ε φοροδιαφεύγεις. Ξέρω πολλούς.
Όταν είσαι καθηγητής διορισμένος και κάνεις μαύρα ιδιαίτερα, ε φοροδιαφεύγεις.
Όταν δημιουργούνται νέες αχρείαστες θέσεις Δημοσίου και προσλαμβάνεσαι, ε τρως και εσύ.
Όταν χρησιμοποιείς όλα όσα έχει φτιάξει με δανεικά η χώρα και δεν μπορεί να τα πληρώσει, δεν ρωτάς πώς φτιάχτηκαν!
Όταν δίνεις φακελάκι/λαδώνεις στις εξετάσεις οδήγησης/λαδώνεις την Πολεοδομία/δεν ζητάς απόδειξη από τον υδραυλικό σου και χιλιάδες άλλα, ε ζημιώνεις την χώρα σου! Και μην ακούσω ότι αυτά δεν τα κάνουν (και) οι μισθωτοί! Την ζημιώνεις την χώρα λοιπόν μισθωτέ. Στο ένα χιλιοστό (μπορεί να λέω και πολύ) αλλά την ζημιώνεις. Τώρα αν υπάρχουν άνθρωποι εντός αυτής της χώρας που πρώτη φορά τα ακούνε αυτά και δεν τα κάνουν ποτέ, ε ας τους κάνουμε κυβέρνηση.
Α ρε με χρυσά κουτάλια τρώτε!!!! :haha:
Δεν τα έφαγαν όλοι μαζί, διαφωνώ. Υπάρχουν και μισθωτοί που δε διορίστηκαν από το παράθυρο, δεν έχουν λαδώσει σε καμία εξέταση (σκονάκια έχουν κάνει, να το παραδεχτώ), ζητούν πάντα απόδειξη (διαφορετικά αισθάνονται κορόιδα) και ιδιαίτερα μαθήματα κάνουν μόνο εθελοντικά (γιατί αισθάνονται ότι πληρώνονται ήδη από το κράτος για τη δουλειά τους). Α, και δεν έχουν ψηφίσει τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.Όσο για τα χρυσά κουτάλια, ένα σετάκι Christofle έχουν όλο κι όλο - ούτε καν χρυσό - και κερδισμένο από διαγωνισμό!Sorry

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος