liopyr
Member
Γιώργο, τι ώρα είναι εκεί;
Έλεος. Και στη μπαναναδέστερη χώρα της Λ.Αμερικής προβλέπεται αν όχι η ψήφος μέσω πρεσβείασ ή η ηλεκτρονική, τουλάχιστον το δικαίωμα ψήφου με το ταχυδρομείο. Ντροπή πια..Για τους Έλληνες εκλογείς κατοίκους εξωτερικού, αλλά και για όσους την ηµέρα της ψηφοφορίας θα είναι εκτός Ελλάδος, σε οποιαδήποτε χώρα, δεν προβλέπεται τρόπος άσκησης του εκλογικού δικαιώµατος από το σηµείο που θα βρίσκονται.
Τα εξηγεί περίφημα εδώ:Δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Απλά @GTS μία ερώτηση. Στο κούρεμα που χρειάζεται οπωσδήποτε, ποιοι πολίτες εννοείς ότι θα χάσουν τα λεφτά τους? Δεν θα χάσουν πχ οι τράπεζες που έχουν ομόλογά μας?
Απαράδεκτον! Κανονικά θα πρεπε να παραδειγματιστούμε από γνωστή κραταια χώρα (με μόνιμο βίτσιο να κουνάει το δαχτυλο στις υπόλοιπες χωρες -ενίοτε να το χρησιμοποιει και γι' άλλους σκοπούς) που σε καιρούς κρίσης το 35% του λαού της ψηφιζε τους φασίστες. Αν και νομίζω πως το παράδειγμά τους το ακολουθούν πλέον οι Γάλλοι...Ότι εν μέσω κρίσης το 5-6% ψηφίζει φασίστες;
Γιώργο, μπορείς να ακολουθήσεις τον συνονόματό σου και να αυτομαστιγωθείς στο Σύνταγμα (αυτός βέβαια δήλωσε πως θα κρεμαστεί αλλά περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα). Εμενα πάντως μην περιμένεις να σε ακολουθήσω, καθώς εγώ ουδέποτε ούτε άμεσα ούτε έμμεσα έχω εξασκήσει το σπορ.Και ναι, άμεσα ή έμμεσα όλοι έφαγαν: εγώ έτρωγα...
Έλεος, μ' αυτή την παραμύθα!!! Αν δεν είχε τους λόγους του ο ψυχάκιας (και αυτοί που τον κρατάν απ' τα αχαμνά) σιγά μην βιαζόταν να "βάλει τα χεράκια του να βγάλει τα ματάκια του". Εξάλλου και όταν έριξαν τον Γιωργάκη μια χαρά μας τον φόρεσαν τον Παπαδήμο.και του ΣΥΡΙΖΑ να πάει τη χώρα σε εκλογές επειδή έτσι του λέει η METRON ANALYSIS
Ααα, ξύνεσαι κι εσύ... Ο μισθωτός που πληρωνόταν με τον βασικό μισθό (που φαντάζομαι όλοι ξέρουμε ποιος ήταν ο βασικός στην Ελλάδα προ κρίσης) πόσα ακριβώς έφαγε; Πόσα ακριβώς πρέπει να πληρώσει και ποια ποινή πρέπει να του επιβληθεί, αφού πρώτα καθίσει στο σκαμνί; (για δυνατούς λύτες)Εγώ συμφωνώ ότι φάγαμε όλοι, οι πιο πολλοί εμμέσως.
Ε, πες το έτσι ρε παιδί μου να το καταλάβουμε κι εμείς οι ανίδεοι. Προφανώς για το χρέος που αυξάνεται ανά δευτερόλεπτο (http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece) φταίνε οι ερασιτέχνες μελισσοκόμοι, διότι ως γνωστόν μετά τη βάρδια τους, οι υπάλληλοι φορούσαν καπελαδούρα ωσάν Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη και επιδίδονταν στην παραγωγή του γλυκού χρυσού (σικ).Θα πουλάνε το μέλι που βγάζουν