• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

jimp

Member
Πώς φαίνεται ότι δεν είσαι Αθηναίος στην πράξη... Τς τς τς!
Ορίστε ένα τυπικό δείγμα "ανεξάρτητου" ατενίστα :D

Και για τα πλεκτά εδώ:
http://thethreemooges.blogspot.gr/2013/12/atenistas-lovotomimenoi-athinaioi-stin-praksi.html
Εντάξει το άρθρο είναι όλα τα λεφτά. Πάω να γίνω ατενίστας σήμερα και ας είμαι από Λάρισα.

Borealis

Member
Απ, σε παρακαλώ, αν θέλεις να την βγεις απο ρεματιά (πως λέμε απο δεξιά :haha:)...μπορώ να λαϊκίσω κάργα λέγοντας:

Ο χίπστερ μπορεί να κουνήσει το καφασάκι για να παρκάρει, ο ανάπηρος το αμάξι όχι.
Σε ένα δρόμο με καταπατημένο πεζοδρόμιο, δεν κάνεις σποτάκι για το καφάσι. & -
προφανώς εσύ ξέρεις οδό και ίσως και τον αριθμό και ζητώ συγγνώμη που δεν το έλεγξα.
Αν σε κάποιο επόμενο μνμ αναφέρω ότι με ενοχλεί να καταλαμβάνει κάποιος διπλή θέση στο πάρκιν να ξέρετε ότι αυτό σημαίνει πως χέστηκα εντελώς για τα θύματα των κακών ελληνικών δρόμων και του αλκοόλ/ Τελικά έχει και η λογική τα όριά της.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
προφανώς εσύ ξέρεις οδό και ίσως και τον αριθμό και ζητώ συγγνώμη που δεν το έλεγξα.
Καλέ ποια οδό και αριθμό, όλη την ώρα στο πλάνο φαίνονταν τα αυτοκίνητα καβάλα.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Μας έχει φλομώσει στο ψέμα αυτός.
Τόσο καιρό μας έλεγε πως δεν έχει βρακιά να φορέσει για να πηγαίνουν τα πιπίνια να του δίνουν τα στριγκάκια τους.

jimp

Member
Ενημερωμένος είμαι καλή μου.
Απλά κάποιοι βιάζονται να προβάλλουν το έργο του πρωθυπουργού στην πάταξη της παγκόσμιας τρομοκρατίας, λέγοντας πως έχει συλλάβει τον αρχηγό των τζιχαντιστών!!
Απολαύστε George Mouroutis
https://pbs.twimg.com/media/B7uEZ5vIgAA8hIU.png:large

jimp

Member
Μπράβο στο κουράγιο σου να κάτσεις να βγάλεις στατιστικά για τις πιασμένες ράμπες, αυτό όμως δεν μπορεί να είναι δικαιολογία και για τους καφάσηδες.
Χαίρομαι που τα επιχειρήματα εναντίον του Ποταμιού και τα ερωτηματικά (4!) εξαντλούνται σε θέματα, τα οποία όχι μόνο το Ποτάμι αλλά και η τελευταία ρεματιά της Ευρώπης θα τα θεωρούσε αυτονόητα
Το καλύτερο επιχείρημα εναντίον του ποταμιού είναι ένα και είναι το παρακάτω...
B7vNkNpCcAEG0NR.jpg

όταν τους έβαζε μέσα στα σπίτια του κόσμου και δεν έκανε μία ουσιαστική έρευνα για το ποιοι είναι και τι έχουν κάνει...

@emouli δυτικό πειραιώτης, στα λαικά κορίτσια.
@paefstra προτιμώ τα brazil, χχααχαχααχ

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Μα ο συμβολισμός στο βίντεο είναι πεντακάθαρος. Ο υποψήφιος ασχολείται με το καφάσι και πίσω φαίνοται τα αυτοκίνητα που έχουν καβαλήσει το πεζοδρόμιο. Πολύ ζεν εκεί στο ποτάμι βρε παιδί μου...

@jimp Μην λερώνεσαι άδικα χρυσέ μου.

Borealis

Member
Μα ο συμβολισμός στο βίντεο είναι πεντακάθαρος. Ο υποψήφιος ασχολείται με το καφάσι και πίσω φαίνοται τα αυτοκίνητα που έχουν καβαλήσει το πεζοδρόμιο. Πολύ ζεν εκεί στο ποτάμι βρε παιδί μου...

Τελικά έχεις δίκαιο, εύχομαι μη το πάρει χαμπάρι η Ραχήλ..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic