• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Ναι ... έχεις δει πολλούς υδραυλικούς να κυκλοφορούν με αυτά;;

Έχω την εντύπωση ότι αυτά συνδέονται μόνο σε χώρους που έχουν πρόσβαση πχ καταστήματα αλλά έξω σε άλλους χώρους πως γίνεται η σύνδεση ....ήμασταν σπίτι μου βλέπεις...
Ασύρματα στην Ελλάδα είχαμε και πριν το 2000 που αναφέρω εγώ αλλά ποιος τα χρησιμοποιούσε και ειδικά για χρεωστικές κάρτες;;;;...

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Υδραυλικούς η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει. Αλλά αυτοί που κάνουν εξωτερικές εργασίες σε εταιρίες και βγαίνουν για εισπράξεις έχουν κι ένα τέτοιο μηχανάκι πάνω τους το οποίο είναι ασύρματο και προφανώς λειτουργεί ον λάιν. Λεπτομέρειες άλλες για τον τρόπο λειτουργίας τους δεν γνωρίζω.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εδώ στην Αυστραλία όλοι πληρώνουν τα πάντα με κάρτες, σπάνια να έχει κάποιος μετρητά πάνω του, εγώ πούλησα κάτι μεταχειρισμένο σε ένα τύπο τις προάλλες και βρέθηκα με 300$ στο πορτοφόλι μου και δεν ήξερα τί να τα κάνω, συνήθισα κι'εγώ :D

Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ελα βρε Χρήστο, είπαμε οτι είμαστε τριτοκοσμικοί αλλά όχι κι έτσι... :D Κυκλοφορούν κι εδώ τέτοια ασύρματα μηχανάκια.
Πριν λίγο καιρό, υδραυλικός ούτε ρέστα δεν είχε να μου δώσει(δεν είχε...ψιλά)όχι ασύρματο μηχανάκι:haha::haha:

Borealis

Member
Ο καθηγητής που κάνει ιδιαίτερα στα ανιψάκια μου έχει τέτοιο μηχανάκι και κόβει κάθε φορά απόδειξη.

chrisbd

Member
Πάντως είναι πολύ μεγάλη ευκολία και φυσικά πρέπει να έχεις μέτρο γιατί στην αρχή αν είσαι λίγο σπάταλος την έβαψες .... μετά κάθε μήνα σούρχεται το κατεβατό απο την τράπεζα για όλα σου τα ψώνια... βέβαια με το ιντερνετ μπάνκινγκ μπορείς να τσεκάρεις ανα πάσα ώρα και στιγμή...

Όλα αυτά καλά βέβαια αλλά πρέπει να έχει λεφτά στο λογαριασμό σου....για να σου γλύφουν την κάσα οι τράπεζες (ο @tripakias θα καταλάβει είναι όρος πρέφας)...

chrisbd

Member
Ο καθηγητής που κάνει ιδιαίτερα στα ανιψάκια μου έχει τέτοιο μηχανάκι και κόβει κάθε φορά απόδειξη.
εδώ τα φροντιστήρια ούτε μια απλή απόδειξη δεν δίνουν ...το αποφεύγουν.. καλά για τα ιδιαίτερα μην το συζητάμε καν είναι το πανηγύρι...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic