underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Μήπως να φτιαχτεί κι ένα topic "Και το αλκόολ είναι ταξίδι" για εμάς που δεν πίνουμε καφέ; :roll:
Σιγουρα....με αυτο ταξιδευεις και χωρις να εχεις παει ταξιδι...!!Μήπως να φτιαχτεί κι ένα topic "Και το αλκόολ είναι ταξίδι" για εμάς που δεν πίνουμε καφέ; :roll:
Το κόλπο είναι να μειώνεις σταδιακά τη ζάχαρη. Φυσικά θα πάρει καιρό. Κατάφερα όμως να τον πίνω με ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού και καθόλου αν περιέχει γάλα ή αφρό.Και για μένα ο καφές είναι αγάπη, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να τον απολαμβάνω όπως πρέπει - σκέτο ή το πολύ με λίγη ζάχαρη. Εκεί, επιμένω να το μετατρέπω σε πάστα, "κρύβοντας" και το καλύτερο χαρμάνι...:roll:
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!Το κόλπο είναι να μειώνεις σταδιακά τη ζάχαρη. Φυσικά θα πάρει καιρό. Κατάφερα όμως να τον πίνω με ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού και καθόλου αν περιέχει γάλα ή αφρό.
Δοκίμασέ το και θα δεις αποτελέσματα. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος.Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!
Ετσι ακριβώς είναι. Κι εγώ αυτό έκανα και δε χρησιμοποιώ πια ζάχαρη .Το κόλπο είναι να μειώνεις σταδιακά τη ζάχαρη. Φυσικά θα πάρει καιρό. Κατάφερα όμως να τον πίνω με ζάχαρη στη μύτη του κουταλιού και καθόλου αν περιέχει γάλα ή αφρό.
αψογη η παρουσιαση...grazie..να σας πω κι εγώ για τα είδη καφέ της Ιταλίας...
Τόσο τον ήπια και στην Κωνσταντινούπολη στο Ciragan palace. Υπέροχη θέα στο Βόσπορο βέβαια και άψογο περιβάλλον αλλά η τιμή άστα να πάνε.