• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καιρός να γίνει και η 6 θεσσαλονικιώτικη συνάντηση του travelstories.....

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες:clap: φαίνεται οτι περάσατε όμορφα. Βάλε όμως και κανένα υπότιτλο:D
και στις 2 συναντησεις ειχαμε ατομα που δεν ηθελαν την δημοσιοτητα οπως η λιζ η αθηνα και εγω.. που μαι και η φωτογραφος με μηχανη γιωργου..
αρα τα υπολοιπα ατομα μη τα ψαχνετε...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
μπράβο βρε παιδια, παντα τετοια, και πολυ καλες φωτο!!! Βρε Soudiane, εφτασε μεχρι εκει η χάρη σου??? ειστε τρελοι εσεις οι κρητικοι.... :haha::haha:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Εγώ είμαι πάντως ένας με κατακόκκινα μάτια! ΧΑΧΑ!!!
τα παραπονα σου στη φωτογραφικη μηχανη. χαχα.. παντως ετσι ξεχωριζεις ασε που εισαι και πρωτοτυπος...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
μπράβο βρε παιδια, παντα τετοια, και πολυ καλες φωτο!!! Βρε Soudiane, εφτασε μεχρι εκει η χάρη σου??? ειστε τρελοι εσεις οι κρητικοι.... :haha::haha:

άστα βρε Βάρσα γιατί είμαι ζαλισμένος ακόμα απ το ταξίδι.
είδες ο άλλος με τις φωτο; τα έβγαλε όλα στη φόρα...μπας και με προξενεύει;;:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
άστα βρε Βάρσα γιατί είμαι ζαλισμένος ακόμα απ το ταξίδι.
Καπετάνιε μου είσαι σίγουρος ότι φταίει το ταξίδι; γιατί από ότι κατάλαβα τις τελευταίες μέρες γυρνούσες στην Θεσσαλονίκη με ένα μπουκάλι ρακί στο χέρι, όσες φωτογραφίες σου είδα ή κέρναγες ή σε κερνούσαν, για αυτό λέω μήπως, μήπως λέω δεν φταίει το ταξίδι για την ζαλάδα σου;

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καπετάνιε μου είσαι σίγουρος ότι φταίει το ταξίδι; γιατί από ότι κατάλαβα τις τελευταίες μέρες γυρνούσες στην Θεσσαλονίκη με ένα μπουκάλι ρακί στο χέρι, όσες φωτογραφίες σου είδα ή κέρναγες ή σε κερνούσαν, για αυτό λέω μήπως, μήπως λέω δεν φταίει το ταξίδι για την ζαλάδα σου;
να τωρα Ιωάννα που γνώρισες τον καπετάνιο σου
ποιός ξέρει!!! μπορεί να ξέρεις περισσότερα:haha::haha::haha::haha:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
να τωρα Ιωάννα που γνώρισες τον καπετάνιο σου
ποιός ξέρει!!! μπορεί να ξέρεις περισσότερα:haha::haha::haha::haha:
Είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζεις το πρόσωπο του ανθρώπου που σε ταξιδεύει στις θάλασσες του κόσμου.

Last edited by a moderator:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Nα πω κι εγώ;

Μετά από τρεις ρακές και τρεις κρητικές ιστορίες, έπεσα σε "πνευματική..
εξασθένηση". Παρέμεινα ακροατής. Αριστερά μου ο Toumpiotis να έχει μπροστά του σε ημικύκλιο τους άνδρες και δεξιά μου ο Baba και σε ημικύκλιο τις κοπέλες. Το ένα μου αφτί άκουγε για Κίνα και Ανταρκτική και το άλλο μου για Βιρμανία, Λάος και σία. Αλλά αυτό που πρόσεχα ήταν τα ποτήρια τους και φρόντιζα να μην πιάνουν πάτο και εξασθενήση η συζήτηση. Λάδωμα μηχανών!!!. Γι αυτό αν δεν μας έδιωχναν θα συνεχίζαμε μέχρι πρωίας.
Τώρα παίδες που επέστρεψα στην 'Ιθάκη' ..αισθάνομαι σαν να ήταν συνάντηση συμμαθητών και συμμαθητριών. Στο κάτω-κάτω τέτοιοι δεν είμαστε με τις εκθέσεις μας και καμιά φορά με λίγα μαθηματικά ..........;
Τεο είναι έτσι όπως τα λες: αξίζει ν αφήσεις σπίτι, παιδιά για τέτοιες συναντήσεις. Για μένα ήταν η πρώτη μου φορά που γνώρισα άτομα από Θεσ/κη.
Εύχομαι να τα λέτε συχνά παιδιά.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Nα πω κι εγώ;

Μετά από τρεις ρακές και τρεις κρητικές ιστορίες, έπεσα σε "πνευματική..
εξασθένηση". Παρέμεινα ακροατής. Αριστερά μου ο Toumpiotis να έχει μπροστά του σε ημικύκλιο τους άνδρες και δεξιά μου ο Baba και σε ημικύκλιο τις κοπέλες. Το ένα μου αφτί άκουγε για Κίνα και Ανταρκτική και το άλλο μου για Βιρμανία, Λάος και σία. Αλλά αυτό που πρόσεχα ήταν τα ποτήρια τους και φρόντιζα να μην πιάνουν πάτο και εξασθενήση η συζήτηση. Λάδωμα μηχανών!!!. Γι αυτό αν δεν μας έδιωχναν θα συνεχίζαμε μέχρι πρωίας.
Τώρα παίδες που επέστρεψα στην 'Ιθάκη' ..αισθάνομαι σαν να ήταν συνάντηση συμμαθητών και συμμαθητριών. Στο κάτω-κάτω τέτοιοι δεν είμαστε με τις εκθέσεις μας και καμιά φορά με λίγα μαθηματικά ..........;
Τεο είναι έτσι όπως τα λες: αξίζει ν αφήσεις σπίτι, παιδιά για τέτοιες συναντήσεις. Για μένα ήταν η πρώτη μου φορά που γνώρισα άτομα από Θεσ/κη.
Εύχομαι να τα λέτε συχνά παιδιά.
Soudiane καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και δημόσια που παρεβρέθηκες στις συναντήσεις μας καθώς ,και να δηλώσω πως ήταν πολύ καλή η ιδέα σου να μας φέρεις τα τοπικά προιόντα της Κρήτης (ρακή),πιστεύω ότι και αυτό βοήθεισε ε[πιπλέον να δημιουργηθεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Και πάλι σευχαριστώ και σε ξαναπεριμένω/με στην πόλη μας.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ανταρκτική; ανταρκτική; ανταρκτική;;;;
πείτε μου και εμένα, πείτε μου και εμένα!
(κόλλησε η βελόνα)
ειδικά τώρα που έλαβα μία κάρτα από εκεί "κάτω" (ο Περουβιανός και η Ιταλίδα πήγαν για 1μήνα shift) είμαι κατενθουσιασμένη, και λίγα λέω!
πειτε μου πείτε μου!
(αναθεματισμένη γρίπη! με έκανε και έχασα τέτοια κορυφαια συζήτηση:mad::mad::mad::mad::mad::mad:)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
εδώ θα τις βάλω μια-μια γιατί είναι απο scanning και δε βλέπω να τις παίρνει όλες μαζί

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα