• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καιρός να γίνει και η 6 θεσσαλονικιώτικη συνάντηση του travelstories.....

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
τελικα σε αυτες τις συναντησεις θα πρεπει να πηγαινεις με σημειωματαριο...
υπερπληροφορηση....
καλα που μας εδιωξαν δεν εβλεπα να φευγαμε...
μαλιστα δεν ξερω αν εφταιγε το ρακι η η ζαλη των ταξιδιων καποιοι ξεχασαν πραγματα εκει σημερα και πανε να τα παρουν....
και η φωτογραφικη ηταν του γιωργου που παρολο που δεν ξερει να κατεβαζει φωτογραφιες ειχε την καλη διαθεση να ρωτησει αλλους για να τον βοηθησουν... οποτε θα περιμενετε...τα ντοκουμεντα....
παντως σε αυτη την συναντηση οι αντρες και οι νεοσυστατοι ηρθαν πρωτοι ενω οι παλιοι αργησαν.....
επισης στατιστικα οι ανθρωποι που ασχολουνται με φαρμακευτικες εταιρειες...κανουν πολλα ταξιδια....θα επανελθω,,,

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. και εμεις που περιμενου ξεροσταλιαζοντας ουτε μια φωτο? ουτε κατι τις πικαντικο?βρε συμπατριωτη τους ξεκανες με τη τσικουδια ??????:clap:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
LULLU, όταν συνειδητοποίησα ότι υπήρχε ... απόθεμα και ήταν κρίμα να πάει πίσω, έλαβα θέση δίπλα στον σύντεκνο και κείνος με τροφοδοτούσε ανελλιπώς, τρύπιο ήταν το σφηνάκι, αλλά δυστυχώς το μαγαζί έπρεπε να κλείσει κι έτσι δεν ξέρω αν τελικά το καταφέραμε να την ξετινάξουμε όλη τη ρακή.

Να συμπληρώσω και γω ότι πολύ χάρηκα που (ξανα)είδα κάποιους παλιούς φίλους (αν και πρώτη μου φορά σε συνάντηση), που γνώρισα κάποιους άλλους, θα κάνουμε και μια "επανάληψη" με ορισμένους το Σάββατο και, φυσικά, να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στη Σοφία που οργάνωσε το event.

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
καλησπερα σε ολους..:clap:..πραγματικα περασαμε υπεροχα χθες,χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα παιδια που ηταν χθες στο μαγαζι,ηταν μια ξεχωριστη εμπειρια και μακαρι να την επαναλαβουμε συντομα...:clap::clap:....το μυαλο και η σκεψη μας ταξιδεψε χθες σε ολη τη γη και σημερα το πρωι οταν πηγα στο αεροδρομιο να αφησω μια παραγγελια σε ενα μαγαζι,μπερδευτηκα και σταθηκα σε μια ουρα για το check-in...:haha::haha:...περιμενοντας να φυγω...:haha::haha:..ε,ενταξει ειναι δυνατον να μην επηρεαστουμε απο τοσους ταξιδιωτες??:haha::haha:...τωρα βεβαια,το μεγαλο στοιχημα για μενα ειναι να βαλω τις φωτογραφιες στο φορουμ.....:shock:..οκ θα το κανω συντομα,πρεπει να παω σε ενα ιντερνετ καφε(και τωρα και οπως καθε φορα που γραφω σε ιντερνετ καφε ειμαι,καθως δεν εχω υπολογιστη) και να ζητησω βοηθεια απο κανα τσακαλι,γιατι αν περιμενετε απο μενα να το κανω μονος μου θα εχουμε φορεσει κοντομανικα μεχρι να γινει..:haha::haha::haha:....:hitme:...

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
καλησπερα σε ολους..:clap:..πραγματικα περασαμε υπεροχα χθες,χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα παιδια που ηταν χθες στο μαγαζι,ηταν μια ξεχωριστη εμπειρια και μακαρι να την επαναλαβουμε συντομα...:clap::clap:....το μυαλο και η σκεψη μας ταξιδεψε χθες σε ολη τη γη και σημερα το πρωι οταν πηγα στο αεροδρομιο να αφησω μια παραγγελια σε ενα μαγαζι,μπερδευτηκα και σταθηκα σε μια ουρα για το check-in...:haha::haha:...περιμενοντας να φυγω...:haha::haha:..ε,ενταξει ειναι δυνατον να μην επηρεαστουμε απο τοσους ταξιδιωτες??:haha::haha:...τωρα βεβαια,το μεγαλο στοιχημα για μενα ειναι να βαλω τις φωτογραφιες στο φορουμ.....:shock:..οκ θα το κανω συντομα,πρεπει να παω σε ενα ιντερνετ καφε(και τωρα και οπως καθε φορα που γραφω σε ιντερνετ καφε ειμαι,καθως δεν εχω υπολογιστη) και να ζητησω βοηθεια απο κανα τσακαλι,γιατι αν περιμενετε απο μενα να το κανω μονος μου θα εχουμε φορεσει κοντομανικα μεχρι να γινει..:haha::haha::haha:....:hitme:...
Γιώργο αν χρειαστείς βοήθεια σφύρα.Αν δεν τα καταφέρεις μέχρι το Σάββατο έλα απο το σπίτι την Κυριακή να τις περάσουμε απο τον δικο μου υπολογιστή.

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Αχ παιδιά πολύ στενοχωρέθηκα που δεν ήμουν εκεί. Η αλήθεια είναι πως δεν ήρθα λόγω βροχής και κακοκαιρίας μια και θα έπαιρνα αυτοκίνητο. Κρατάω την όρεξή μου για την επόμενη συνάντηση και θέλω να δω φωτογραφίες!

kanaliotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Χρήστο πέρνα τις φώτο, γιατί μετά περιμένουμε μίνι ιστορία- περιγραφή και εντυπώσεις από τον ποδοσφαιρικό αγώνα που είδες στη Βολιβία:p

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Στεναχωρέθηκα και εγώ, όπως η black mamba παραπάνω, που δεν μπόρεσα τελικά να έρθω :(
Είμαι σίγουρος ότι έχασα μία πολύ ωραία συνάντηση!
Γμτ... και είχα υποσχεθεί παλαιότερα να μην χάσω ποτέ μου συνάντηση...! :(
Anway...
next time ;)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
αχ δημητρη και εγω τα ιδια ειχα πει και για να πω την αληθεια ειναι η πρωτη συναντηση απο τις 6 που εχω χασει...δυστυχως οι υποχρεωσεις μου κρατησαν παραπανω απο οσο περιμενα..ελπιζω για την επομενη φορα!πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα,,περιμενω και φωτο!

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Κάθε φορά γίνονται και καλύτερες οι συναντήσεις μας. Αυτή τη φορά βέβαια είχαμε και ενισχύσεις από την Κρήτη με καταπληκτικό κέρασμα! Σουδιανέ σ' ευχαριστούμε!
Αξέχαστη θα μας μείνει κι αυτή η βραδιά πάντως. Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς φίλους, χάρηκα πολύ που γνώρισα καινούργιο κόσμο. Η ώρα πέρασε πάλι χωρίς να το καταλάβουμε αφού "πεταγόμασταν" από την Ιαπωνία στη Μαλαισία, από το Βερολίνο στο Περού και από την Κρήτη στην Αυστραλία... Ελπίζω να μην αργήσει η επόμενη συνάντησή μας, έχουμε πολλά να πούμε ακόμα!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
black mampa,mpizeli,skioyros,κρίμα που δεν ήρθατε να σας γνωρίσουμε,υπενθυμίζω όμως τη συνάντηση για το Σάββατο το μεσημέρι!Υπάρχει η σχετική ανακοίνωση...

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Χάρηκα κι εγώ που ξαναείδα τους παλιούς και γνώρισα τους καινούργιους, πέρασα πολύ όμορφα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom