• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Κίνδυνοι από κράτηση αεροπορικών μέσω Etraveli sites (gotogate/booking/mytrip).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Θα πρότεινα να μετονομαστεί το τοπικ σε προσοχή αγορές εισιτηρίων μόνο από τις αεροπορικές και να γίνει και sticky.
Κάνε μια προσπάθεια να αγορασεις εισιτήριο σε πτήση εσωτερικού της Biman Bangladesh Airlines ή της Air Algerie να δώ κάτι....

georgi d

Member
Last edited:

bandit650

Member
Συνήθως οι εταιρείες αυτές είναι για εισητηρια τελευταίας στιγμής και για άμεση χρήση. Τις έχω χρησιμοποιήσει σε ακύρωση πτήσης η για άλλους λόγους όπου η κανονική εταιρεία ζητάει ότι θέλει.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ξαναδιόρθωσα τον τίτλο του θέματος. Υπάρχουν σοβαρές επιχειρήσεις που προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες και υπάρχουν και απατεώνες αεριτζήδες. Το να τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί ευνοεί τελικά τους τελευταίους.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Κάνε μια προσπάθεια να αγορασεις εισιτήριο σε πτήση εσωτερικού της Biman Bangladesh Airlines ή της Air Algerie να δώ κάτι....
Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν και αν θα τις χρησιμοποιήσω. Μέχρι τότε μαύρο σε όλες.

paefstra

Member
Νομιζα οτι το trip.com κανει εκπτωση 12 ευρω ανα εισιτηριο στους νεους πελατες της εφαρμογης. Τελικα κανει σε καθε εισιτηριο που κλεινεται χωριστα, αρα πετυχαινεις εκπτωση 24 ευρω. Με τα ρισκα του, ναι.
Αλλα εχω εκνευριστει που δεν το ειδα νωριτερα. Εχω κλεισει Πασχα Ιταλια με επιστροφη στα 60 ευρω με low cost και θα το κατεβαζα στα 36 για δυο πτησεις!

Στις πτησεις της sky express που ειναι ηδη σε εκπτωση πεφτει παρα παρα πολυ η τιμη (με το ρισκο του παντα).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Νομιζα οτι το trip.com κανει εκπτωση 12 ευρω ανα εισιτηριο στους νεους πελατες της εφαρμογης. Τελικα κανει σε καθε εισιτηριο που κλεινεται χωριστα, αρα πετυχαινεις εκπτωση 24 ευρω. Με τα ρισκα του, ναι.
Αλλα εχω εκνευριστει που δεν το ειδα νωριτερα. Εχω κλεισει Πασχα Ιταλια με επιστροφη στα 60 ευρω με low cost και θα το κατεβαζα στα 36 για δυο πτησεις!

Στις πτησεις της sky express που ειναι ηδη σε εκπτωση πεφτει παρα παρα πολυ η τιμη (με το ρισκο του παντα).
Off topic όμως. Το trip.com μπορεί να έχει τα θέματά του, αλλά τουλάχιστον δεν υποκλέπτει την αλληλογραφία σας (προς ένα call center στην Ινδία, όπως φαίνεται) με κίνδυνο να μείνετε εντελώς στον αέρα σε περίπτωση στραβής...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος
Xanthos87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom