sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Yes it is...πιο είναι τo χωριο σου? τo kassiopi?
Yes it is...πιο είναι τo χωριο σου? τo kassiopi?
Υπάρχει ακόμη αυτό??????? έχοντας ζήσει 4 αξέχαστα φοιτητικά χρόνια στην κέρκυρα, λατρευώ το νησί, τους ανθρώπους, τη φύση, τα πάνταααααα ό,τι σχετίζεται με κέρκυρα! Παραλία Γλυφάδας, αχ τι τέλεια που ήταν......πες μου ότι το θρυλικό aloha(αυτό το beach bar?) άρχισε πάλι τα παλιά καλά event του... γιατί οι ένδοξες μέρες του έχουν περάσει...
Sapienza, μία φορά χαθήκαμε σε κάτι βουναλάκια στο χωριό σου καλοκαιριάτικα, ψάχνοντας να βρούμε μία παραλία που τελικά δεν υπήρχε. Από τότε κάθε φορά που ακούω kassiopi μου ρχεται στο μυαλό ο ατελειώτος ποδαρόδρομος με τα φίδια να πετάγονται μέσα στα πόδια μας...Τι ωραία χρόνια και πάνω απ' όλα τι λατρεμένη η Κέρκυρα....
Το ALOHA υπάρχει αλλά δεν έχει καμία σχεσή με το μαγαζί της δεκαετίας του 90 που ήταν απλά άπαικτο.Το έχω ζήσει από την αρχή του και τις τρελές δόξες του και δυστυχώς πολύ με πειράζει η παρακμή του , και νομίζω ότι θα πάει και χειρότερα δυστυχώς, έχω όμως τρομερά βίντεο τραβηγμένα απο γλέντια που κάναμε εκει.Υπάρχει ακόμη αυτό??????? έχοντας ζήσει 4 αξέχαστα φοιτητικά χρόνια στην κέρκυρα, λατρευώ το νησί, τους ανθρώπους, τη φύση, τα πάνταααααα ό,τι σχετίζεται με κέρκυρα! Παραλία Γλυφάδας, αχ τι τέλεια που ήταν......
Sapienza, μία φορά χαθήκαμε σε κάτι βουναλάκια στο χωριό σου καλοκαιριάτικα, ψάχνοντας να βρούμε μία παραλία που τελικά δεν υπήρχε. Από τότε κάθε φορά που ακούω kassiopi μου ρχεται στο μυαλό ο ατελειώτος ποδαρόδρομος με τα φίδια να πετάγονται μέσα στα πόδια μας...Τι ωραία χρόνια και πάνω απ' όλα τι λατρεμένη η Κέρκυρα....
Φαντάζομαι οτι λες αυτή, γιατί όλες οι υπόλοιπες είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες..Καλαμιώνας (η παραλία που βλέπεις απ τον κεντρικό δρόμο), Μπαταρία,Κανόνι,Πιπίτος(παραλίες πίσω απ το κάστρο),Αυλάκι,Βότανα,Σουκιά και φυσικά πολλά λιμανάκια με πρόσβαση μέσω θαλάσσης...Ελπίζω την επόμενη φορά να φύγεις απ το χωριό μας με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!δε θυμάμαι καθόλου βρε συ όνομα, πάνε και πάνω από 10 χρόνια. Θυμάμαι ότι ανεβήκαμε ένα μικρό δασος νομίζω κοντά σε ένα λιμανάκι (?) είδαμε μία ταμπέλα που έγραφε σε 50 μέτρα παραλία (εκτός αν έγραφε κάτι άλλο και διαβάσαμε παραλία εμείς) αλλά παραλία δε βρήκαμε. Η θάλασσα ήταν ακριβώς από κάτω αλλά ήτανε γκρεμός (και πολύ απότομος μάλιστα) και δεν μπορούσες να κατέβεις από πουθενά και βλέπαμε πολύ καθαρά την Αλβανία επίσης. Μετά από τόσα χρόνια ακόμη θυμάμαι εκείνο τον ποδαρόδρομο, άσε που εκτός του αφόρητου ήλιου, των φιδιών είχε αγκάθια παντού, πίκρα αποδείχθηκε η κασσιόπη τελικά και να είσαι και εν μέσω εξεταστικής οπότε έπρεπε να διαβάσεις μετά. Αν όντως υπήρχε αυτή η παραλία που λες και δεν τη βρήκαμε τι να πω, θα το έχω στα υπόψιν μου. Αλλά τελικά αυτά σου μένουν. Να χαίρεσαι το νησί σου πάντως, για μένα το ωραιότερο νησί της Ελλάδας και οι κερκυραίοι οι πιο τρελοί του κόσμου (με την καλή έννοια πάντα). Και φυσικά με τόση αγάπη που το έχω δε θα μπορούσα να μη βρω και κερκυραίο...της Αθήνας βέβαια και μετά από 10 χρόνια που είχα φύγει από εκεί, αλλά άμα είναι το πεπρομένο σου !!!!!
sapienza μου λατρευω τόσο πολύ Κέρκυρα που ακόμη και αυτήν την περιπέτεια την είδαμε σαν κάτι πολύ ευχάριστο. Πώς λέει ο Μαζωνάκης τα ίσια ανάπαδα, εγώ στην περίπτωση τση κέρκυρας και τα ανάποδα ίσια τα βλέπω .Φαντάζομαι οτι λες αυτή, γιατί όλες οι υπόλοιπες είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες..Καλαμιώνας (η παραλία που βλέπεις απ τον κεντρικό δρόμο), Μπαταρία,Κανόνι,Πιπίτος(παραλίες πίσω απ το κάστρο),Αυλάκι,Βότανα,Σουκιά και φυσικά πολλά λιμανάκια με πρόσβαση μέσω θαλάσσης...Ελπίζω την επόμενη φορά να φύγεις απ το χωριό μας με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!