KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Χμ παιδια δε σας βλεπω και πολυ ενθουσιασμενος απο παραλιες ..και εχω αρχισει να ανησυχω......
Αυτό ακριβώς εννοώ κι όχι τα μαγαζιά με τα σουβενίρ.Οχι εγω νομιζω οτι εννοει τα μαγαζια τυπου Ζακυνθου και βορειας Κρητης και Ροδου, τα οποια με ειχαν ξενερωσει και μενα παρα πολυ.Μαγαζια καθαρα αγγλικου στυλ ,προσανατολισμενα αποκλειστικα στη διασκεδαση των Αγγλων..οπου αλλοι επαιζαν ποδοσφαιρακια,αλλοι χορευαν ,αλλοι εβλεπαν αγγλικο πρωταθλημα και αλλοι καραοκε..κλπ
Πράγματι ο δρόμος είναι χάλια,χωματόδρομος και στενός,ΑΛΛΑ η θάλασσα είναι εκπληκτική και λίγα λέω!μπαίνεις μέσα και δεν θέλεις να βγείς!τέτοια διαύγεια,τέτοια νερά...!και αμμουδιά έξω και μέσα,Μυρτιώτισσα..Και να με πλήρωναν δεν θα ξαναπήγαινα!Δρόμος στενός που χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο και παρακαλάς να μην έρχεται από την άλλη αλλο αμάξι..παρκάρεις ή στην ακρη ενός γκρεμού που φαίνεται πανοραμικά η παραλία ή κατεβαίνεις την απότομη κατηφόρα και αν είσαι τυχερός και βρείς κενό χώρο κάτω στην παραλία.Εμένα μου βγήκε η ψυχή (δεν θέλω να θυμάμαι την όπισθεν στην άκρη του γκρεμού)!
Αξίζει μόνο για την θέα.Η παραλία ολίγον τι παρακμή!.