Όπως το πες..Κάνε μια εκδρομή βόρεια, αν φτάσεις ως Κασσιώπη , κλείσε τραπέζι στο Little Italy!!Κάτι άλλο ακόμη, προς νότια Κέρκυρα αξίζει να πάω ή να επικεντρωθώ κεντρική και βόρια δεδομένου ότι πάω Παρασκευή βράδυ με Δευτέρα μεσημέρι.
Για παραλίες αξίζει η νότια Κέρκυρα, πχ Μαραθιάς, Ίσσος κλπ.Εγω παντως μια φορα πηγα(στα τοσα χρονια που παω Κερκυρα)νοτεια & δεν ξαναπηγα!Καμια σχεση με το υπολοιπο νησι!Εσυ βεβαια που θα κατσεις για τοσο λιγο,ευχαριστησου την πανεμορφη πολη περισσοτερο!Στο pomo d oro,εχει παει κανενας;(πλατεια Σκαραμαγκα) Ειναι καλο;:roll:
Αποψή μου οτι το Veggera έχει χαλάσει λίγο τα τελευταία χρόνια..Έχει ανοίξει και το Fuego και το έχουν παραμελήσει λιγάκι..Πηγαινε Αχαραβη,κατα προτιμηση απογευμα-βραδακι και πιες ενα ποτο στο Veggera! !!! Θα με θυμηθεις!!
Μπα χαμός πλέον στο Veggera, δεν θα το λεγα οτι γίνεται,τουλάχιστον όπως παλιά..Τελευταία φορά που πήγα απογοητεύτηκα κι απ το σέρβις αλλα και γενικότερα...Κρίμα γιατί ήταν απ τα ωραιότερα μαγαζιά του νησιού και με πολύ καλά live...sapienza ,εχεις δικιο..Αν ηταν καλοκαιρι,δεν θα το προτεινα, καθολου καλο σερβις. Γινεται και χαμος απο κοσμο. Αλλα αυτη την εποχη,ειναι τελεια!! Και να προτεινω,αν φτασετε μεχρι Αριλλα,πατε στο Ammos!!! Ωραια κοκτειλ,καφεδακια,απεναντι θαλασσα ,πολυ ηρεμη κατασταση...
Ωραιο και το Piedra στο Μπαρμπατι,αλλα εγω ειμαι πιο πολυ του χαλαρου στυλ (βλ. Τζαμαικα)..