• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κέρκυρα Κέρκυρα εντυπώσεις

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Meli,γιατι τοσα χρονια δεν κανουν κατι με το αποχετευτικο??Τι εχεις ακουσει?:shock:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Τι να σου πω????:roll::roll:
Δεν ξερω....

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Meli,τι κανετε εκει πανω?Κανενα νεο?Κανενα καινουριο μαγαζακι η τιποτα αλλο?:rolleyes:

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Τι εγινε βρε παιδια....κανεις δεν θα παει Κερκυρα???Γιατι τετοια μουγγαμαρα??Δεν λετε τιποτα για το νησι μας????Αχχχ,13 & σημερα εμειναν........:clap::clap::clap::clap:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ θα πάω, όπως κάθε χρόνο.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Τα νέα είναι τα εξής: Καιρός επιτέλους! καλοκαιρινός και υπέροχος. Η πόλη σφύζει από ζωή (λόγω κρουαζιέρων), σιγά σιγά ξεκινάνε και τα Ionian Concerts (το πρόγραμμα οριστικοποιείται σύντομα) και η Κέρκυρα παραμένει πανέμορφη όπως πάντα.

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Το ακουσα στον life fm(μεσω internet) αυτο για τα κρουαζιεροπλοια & μαλιστα δεν ξεραν αν ειναι καλο για το νησι ολος αυτος ο κοσμος,αλλα γιατι να μην ειναι....?δεν το καταλαβαινω!:roll: Ειδα & στην corfuland,οτι ξεκινανε οι εκδηλωσεις που ειπες tripdreamer,ωραια ειναι αυτα το καλοκαιρακι!Αντε τυχεροι "τρελοκερκυραιοι",ξεκινησε το υπεροχο καλοκαιρακι στο λατρεμενο νησι σας!!:clap:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Μόλις τελείωσε στη ΝΕΤ αφιέρωμα στην Κασσιόπη και τις παραλίες της!!Το είδε κανείς?Μένουμε Ελλάδα!

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Βεβαιως & το ειδα!!Εγω παιδι μου εχω ειδικα ρανταρ,μολις δειξει Κερκυρα,το "μυριζομαι"!!!!!!:haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ε,εσυ παιδι μου δεν παιζεσαι....:clap:

maragiorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δουμε.....
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτια.
Γεια σου ρε Κερκυραια....:lol:.....εγω σας το πα απ την αρχη εδω μεσα,ειμαι "αρρωστη" με αυτο το μερος:bleh:

Bahari

Member
Βεβαιως & το ειδα!!Εγω παιδι μου εχω ειδικα ρανταρ,μολις δειξει Κερκυρα,το "μυριζομαι"!!!!!!:haha:
Φτου!!! Το έχασα :( Και αν ήταν από άλλο μέρος της Κέρκυρας δε θα με πείραζε και πολύ, αλλά τώρα είναι δυνατόν να δείχνει τα μέρη "μου" κι εγώ να μην το πάρω χαμπάρι;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom