• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κάπνισμα τέλος

Viaggi

Member
Τεραστιο λαθος! Τα παιδια μας δεν ειναι κτημα και περιουσιακο μας στοιχειο για να μην τρεχει τιποτα οταν τα εκθετουμε σε κινδυνο. Ειναι οντοτητες, ανθρωποι με ταυτοτητα που η μελλοντικη τους ζωη μπορει να δυσκολεψει αφανταστα ή να τερματιστει προωρα εξαιτιας του παθητικου καπνισματος
Κανένα παιδί δε μπορεί να ξέρει της επιπτώσεις του παθητικού καπνίσματος στην υγεία του. Μέχρι λοιπόν να ενηλικιωθούν οφείλουμε να τους μάθουμε εμείς τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κανένα παιδί δε μπορεί να ξέρει της επιπτώσεις του παθητικού καπνίσματος στην υγεία του. Μέχρι λοιπόν να ενηλικιωθούν οφείλουμε να τους μάθουμε εμείς τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.
Διαφωνησα με τη λογικη "παιδι μου ειναι ο,τι θελω κανω". Δεν ειναι παιδι μου, ειναι παιδι ολου του κοσμου και ο καθες ενηλικας εχει την υποχρεωση να το προστατεψει. Αν δεν προστατεψω εγω το παιδι μου, εχεις καθηκον εσυ να το κανεις. Μια παρατηρηση ειναι αρκετη τις περισσοτερες φορες για να σβησει το τσιγαρο ο γονιος που καπνιζει μπροστα το παιδι του (το εχω κανει μερικες φορες και παντα βρισκω θετικη ανταποκριση). Αν δεν καταλαβαινει προχωρα στην καταγγελια (αν και δεν εχω κανει ποτε μου καμια καταγγελια, η προστασια της υγειας ενος ατομου και ιδιαιτερα ενος παιδιου ειναι σοβαρος λογος να καταγγειλω καποιον διχως δισταγμο).

Viaggi

Member
Πολλές φορές έστω και ακούσια γινόμαστε συνένοχοι. Τι σημασία έχει αν εγώ δεν καπνίζω και δεν υποβάλω το παιδί μου στη δοκιμασία του παθητικού καπνίσματος, όταν θα το πάρω μαζί μου σε μια ταβέρνα πχ, που θα καπνίζει η συντριπτική πλειοψηφία; Το σωστό είναι να απαιτήσουμε να εφαρμοστεί ο νόμος, αλλά πολλές φορές (αν όχι όλες) στοχοποιούμαστε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom