• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κάπνισμα τέλος

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
καθολική η απαγορευση ,ειπανε στις ειδήσεις, σε τρένα πλοία και ταξί.
Στα πλοία ομως θα επιτρέπεται μόνο στο κατάστρωμα!
Αυτή ακριβώς η απαγόρευση δεν ισχύει και τώρα? (το αν εφαρμόζεται ο νόμος στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα...)
Το άκρον άωτον της Ελληνοφρένειας: Όταν αποτύχουμε να εφαρμόσουμε ένα νόμο, δεν κάνουμε τίποτα για να τον επιβάλλουμε, απλά τον επανανομοθετούμε (χωρίς και πάλι να κάνουμε τίποτα για να τον επιβάλλουμε...)!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπήρχε ήδη σχετική συζήτηση για την απαγόρευση καπνίσματος.

Τα θέματα συγχωνεύτηκαν.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ναι ποσο θάθελα κι εγώ επιτέλους να το δώ να γίνεται!:clap:,αλλά εδώ είναι ελλάντα:haha:και οι επαγγελματίες ψάχνουν παραθυράκια του νόμου για επ αόριστον μου φαίνεται επιβολή του μέτρου:roll:,άκουγα πριν λίγο στις ειδήσεις ότι οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης ζήτησαν να υπάρχουν διαφορετικές ώρες:roll:προσέλευσης καπνιστών΄/ μη καπνιστών,επίσης υπάρχει προβληματισμός όσον αφορά στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και γενικά εταιρείες ιδιωτικές σχετικά με τους διαμορφωμένους χώρους καπνιζόντων που δεν έχουν προλάβει να γίνουν.

neraida

Member
μια ζωη χωρις τσιγαρο δεν γινεται??

χωρις τσιγαρο και καφε!! τι λεω τωρα ε????

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
ξερεις τι ωραιος ειναι ο καφες χωρις το τσιγαρο?καταλαβαινεις τι γευση του και μπορει ο καθενας να δει τη διαφορα αρκει να το κοψει...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
εμείς τα λέμε εμείς τακούμε,εννοώ οι μή καπνίζοντες......
α ακουσα κι οτι υπάρχουν ήδη λίστες αναμονής στα ιατρεία απεξάρτησης καπνίσματος.......κάτι είναι κι αυτό ε;

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
να σου πω την αληθεια,απο προσωπικη εμπειρια αμα μπεις στο τρυπακι σωνει και καλα να το κοψεις πιστευω οτι ειναι πιο δυσκολο,δε θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου να περιμενει σε ιατρειο απεξαρτησης γιατι οσο θα περιμενα μπορει και να αναβα ενα τσιγαρο....

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ακουσα, γιατροί να το λένε, οτι το να κόψεις το τσιγάρο ειναι πάρα πολύ δύσκολο, και ο ασθενής, γιατι ετσι θεωρουν οι γιατροί τους καπνιστές, θα ειναι καλυτερο και ευκολώτερο να το κόψει με ιατρική βοήθεια, παρά μόνος του...

Για αυτό και αυτά τα ιατρεία!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
να σου πω την αληθεια,απο προσωπικη εμπειρια αμα μπεις στο τρυπακι σωνει και καλα να το κοψεις πιστευω οτι ειναι πιο δυσκολο,δε θα μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου να περιμενει σε ιατρειο απεξαρτησης γιατι οσο θα περιμενα μπορει και να αναβα ενα τσιγαρο....
:haha:αν άναβες περιμένοντας δεν πειράζει,το θέμα είναι να μην το άναβες βγαίνοντας:roll::haha:.........
πάντως Thanos καλά λέει......εθισμός δεν είναι εύκολη ιστορία,αλλά σίγουρα αν τα κατάφερες απο μόνος σου ακόμα καλύτερα

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
το να το κοψεις ειναι παρα πολυ ευκολο..το να το βγαλεις απο το μυαλο σου ειναι το δυσκολο..και πιστευω οτι ειναι καλυτερα να το κανεις μονος σου(χωρις βεβαια να υποτιμω καποιες χρησιμες ιατρικες συμβουλες)..εγω το εκοψα χωρις να το θελω και χωρις να το εχω αυτοσκοπο,απο περιεργεια να δω τι συμπτωματα θα εχω αν δεν καπνισω κατα τις καθημερινες δραστηριοτητες μου..αν μπεις σε αυτο το τρυπακι,να πεις δηλ.ρε γαμωτο τι θα γινει αν βγω το βραδυ πιω τον αγλεωρα και δε καπνισω??θα παθω κατι,θα βγαζω αφρους,θα τρελαθω,θα πεθανω,και ειδα οτι οχι μονο δεν επαθα τιποτα αλλα αφου περασα αυτη την "πιστα" θα παω στην επομενη..το πρωι με τον καφε το ιδιο σεναριο.τι θα γινει αν δεν καπνισω..κτλ.κτλ.μετα το φαγητο,μετα το σεξ,στο γηπεδο(το πρωτο ματς που ειδα,για να καταλαβουν αυτοι που νιωθουν,ηταν αρης-ηλυσιακος στη β' εθνικη 2-2!!! και ειπα αφου εβγαλα και ειδα και αυτο το σεναριο ακαπνος,τι μαγκια να "φαω" μετα και απο τι..!!!και ετσι πλακα στη πλακα εχει 3 και χρονια που ειδα οτι ηταν ευκολο να το βγαλω απο το μυαλο μου και να δω τι ζωη αλλιως..
αν ελεγα τα γνωστα "απο δευτερα το κοβω" και τετοια χαζα ισως ακομα να καπνιζα..
τελος παντων,μη σας κουραζω,αυτη ειναι η δικια μου προσεγγιση στο θεμα,αλλα εν κατακλειδι πρεπει να πω οτι πρεπει να σεβομαστε και τους καπνιστες και τους μη και μακαρι να βρεθει μια λυση για να γουσταρουμε ολοι...........

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom