vagantos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
- Ταξίδι-Όνειρο
- στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Αχ Κων/πολη...
Πάντως, πιστεύω πώς αν η Κων/πολη ήταν στην κατοχή των Ελλήνων θα ήταν ακόμα ποιο όμορφη...
Αχ Κων/πολη...
Πάντως, πιστεύω πώς αν η Κων/πολη ήταν στην κατοχή των Ελλήνων θα ήταν ακόμα ποιο όμορφη...
Κι εγώ κι εγώ.... όπως υπέροχες είναι όλες οι Ελληνικές πόλεις τι μνημεία ,τι ιστορικό κέντρο , τι αρχιτεκτονική...Πάντως, πιστεύω πώς αν η Κων/πολη ήταν στην κατοχή των Ελλήνων θα ήταν ακόμα ποιο όμορφη...!
Καλο θα ειναι να σεβεσαι ολα τα μελη της παρεας μας ασχετα με τον αν συμφωνεις ή οχι με τα γραφομενα! Δεν εννοω βέβαια να μην εκφραζεις την αποψη σου, απλα κάντο πιο ευγενικα!Κι εγώ κι εγώ.... όπως υπέροχες είναι όλες οι Ελληνικές πόλεις τι μνημεία ,τι ιστορικό κέντρο , τι αρχιτεκτονική...
Αντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε...
Με δυο κουβεντες τα ειπες ολα.Η Κωνσταντινούπολη του σήμερα έχει μια γλύκα ανατολίτικη που σε τρελαίνει
Αυτή την πόλη αν αγαπήσεις, θα λατρέψεις την αληθινή Πόλη.
Και όλες οι πόλεις από τις Ηράκλειες στήλες έως τον Ινδό ποταμό:idea: Και η Αλεξάνδρεια...και η Μασσαλια (ίσως)
Κανονικά sarakatsanos δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθώ με τα post σου αλλά πιστεψέ με άτομα με ιδέες σαν τις δικές σου καταντούν επικίνδυνα και παρασύρουν πολλές φορές και μικρότερους γιαυτό και πρέπει να λαμβάνουν ηχηρή απάντηση.Το τι πιστεύεις εσύ είναι δικαίωμα σου και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει, το θέμα όμως αλλάζει όταν μπαίνεις σε ένα forum, αφήνεις χυδαία υπονοούμενα, πουλάς φτηνή εθνικοφροσύνη και γράφεις ιστορικές ανακρίβειεςΑΝΑΓΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ- ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Τέλος θέλω να πω κάτι στον traveller ο οποίος μάλλον θα είναι πολύ έξυπνος και είναι από αυτούς τους έξυπνους τύπους που αμφισβητούν τόσο απλά και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη την ιστορία τους στην βάση του πολιτισμού τους. Επίσης πρέπει να ενημερωθείς καλύτερα για το γιγάντιο έργο διάσωσης του μνημείου Αγίας Σοφίας σε τι φάση βρίσκεται και πως προχωρά.
Edit από lthanos: Το κείμενο που βρισκόταν εδώ διαγράφηκε ως απαράδεκτο
Είπα κάτι άλλο διαφορετικό για το Μπλε Τζαμί;;;; Αν όλα αυτά που λες τα πιστεύεις πραγματικά λυπάμαι πολύ για σένα κ. traveler.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ !!!!!
ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ!!!!