karfitsa
Member
Εγω ειχα το ροζ και πηγα στην ΕΛΠΑ και εβγαλα το διεθνεςτο 2012(ομως,δεν με σταματησε κανεις για ελεγχο)....δεν ξερω,τι γινεται νε τα νεα διπλωματα,δηλ.τι ισχυει....
ισχύουν τα ίδια..πας στην elpa το κάνεις διεθνές και οδηγάς κανονικά.Εγω ειχα το ροζ και πηγα στην ΕΛΠΑ και εβγαλα το διεθνεςτο 2012(ομως,δεν με σταματησε κανεις για ελεγχο)....δεν ξερω,τι γινεται νε τα νεα διπλωματα,δηλ.τι ισχυει....
Για το site της ΕΛΠΑ δεν ξέρω αλλα το ροζ τρίπτυχο ισχύει στην ΕΕ μέχρι το 2033 αλλα καλό είναι να βγάλεις νέου τύπου για να είναι το όνομα σου με λατινικούς χαρακτήρες ώστε να μην έχεις μπερδέματα σε κάποιο έλεγχο. Για κάποια κράτη εκτός ΕΕ αλλα κοντινά μας όπως πχ FYROM, Σερβία δέχονται το επίσης το ροζ. Για τον υπόλοιπο κόσμο χρείαζεσαι δίπλωμα απο την ΕΛΠΑ και κοστίζει 50 ευρώ για ένα χρόνο και για 3 χρόνια 90 ευρώ (μπορεί και 100 δεν θυμάμαι σίγουρα).Βγαίνει σε 1-2 μέρες.Αν ενδιαφέρεσαι για τις ΗΠΑ αν θέλεις να νοικιάσεις εκεί αμάξι θα πρέπει να έχεις και το διεθνές της ΕΛΠΑ και το νέου τύπου μαζί σου.Ψάχνω να βρω πληροφορίες στο site τις ΕΛΠΑ και δεν λειτουργεί μηπως έχει κλείσει γνωρίζει κάποιος κάτι;
Ευχαριστω επισης Χρονια ΠολλαΚαλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Θα χρειαστείς και το διεθνές δίπλωμα οδήγησης από την ΕΛΠΑ, το οποίο το βγάζεις αυθημερόν.