pavlos1985
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
Κοιτάξτε κοντά στην Rothschild BoulevardΤι λέτε για female solo στο Ισραήλ;
Έχετε να προτείνετε καταλύματα σε Τελ Αβίβ σε σημεία με πολλή κίνηση και κόσμο;
Κοιτάξτε κοντά στην Rothschild BoulevardΤι λέτε για female solo στο Ισραήλ;
Ευχαριστω θα το κοιταξω, ειναι ενα ταξιδι που ειχα κλεισει το 2019 κ δεν πραγματοποιηθηκε κ θελω τωρα με την προσφορα της aegean να παω μονη.Κοιτάξτε κοντά στην Rothschild Boulevard
Είχαμε με μείνει με την @underwater σε ένα χοστελ στο κέντρο. Βέβαια τα πόδια μου έβγαιναν έξω από τα σίδερα του κρεβατιού και είχε και πολύ φασαρία. Όνομα δε θυμάμαι αλλά ίσως θυμάται η Βάνα. Γενικά το Ισραήλ είναι ασφαλές. Στη δε Ιερουσαλήμ οι ορθόδοξοι δε τολμούν να σε κοιτάξουν ούτε στα μάτια. Το θέμα είναι αν θα περάσεις και Παλαιστινη που σου το προτείνω 100% να το κανεις, απλά εκεί θέλει λίγο κοινή λογική.Ευχαριστω θα το κοιταξω, ειναι ενα ταξιδι που ειχα κλεισει το 2019 κ δεν πραγματοποιηθηκε κ θελω τωρα με την προσφορα της aegean να παω μονη.
Δεν βρίσκω την κράτηση, αλλά νομίζω ότι το έλεγαν Old Jaffa Hostel και ήταν στην ομώνυμη περιοχή.Είχαμε με μείνει με την @underwater σε ένα χοστελ στο κέντρο. Βέβαια τα πόδια μου έβγαιναν έξω από τα σίδερα του κρεβατιού και είχε και πολύ φασαρία. Όνομα δε θυμάμαι αλλά ίσως θυμάται η Βάνα. Γενικά το Ισραήλ είναι ασφαλές. Στη δε Ιερουσαλήμ οι ορθόδοξοι δε τολμούν να σε κοιτάξουν ούτε στα μάτια. Το θέμα είναι αν θα περάσεις και Παλαιστινη που σου το προτείνω 100% να το κανεις, απλά εκεί θέλει λίγο κοινή λογική.
Ελεγα να αφησω Παλαιστινη απ εξω μιας κ θα ειναι ενα τριημερο μονο, πιο πολυ για να ζησω το 'ειμαι μονη' και επιστρεφω ξανα αργοτερα με παρεα για να παω και Παλαιστινη.Είχαμε με μείνει με την @underwater σε ένα χοστελ στο κέντρο. Βέβαια τα πόδια μου έβγαιναν έξω από τα σίδερα του κρεβατιού και είχε και πολύ φασαρία. Όνομα δε θυμάμαι αλλά ίσως θυμάται η Βάνα. Γενικά το Ισραήλ είναι ασφαλές. Στη δε Ιερουσαλήμ οι ορθόδοξοι δε τολμούν να σε κοιτάξουν ούτε στα μάτια. Το θέμα είναι αν θα περάσεις και Παλαιστινη που σου το προτείνω 100% να το κανεις, απλά εκεί θέλει λίγο κοινή λογική.
Στη θέση σου θα πήγαινα τουλάχιστον μισή μέρα είτε Ramallah-Nablus είτε Bethleem-Hebron (κατά προτίμηση το πρώτο, πιο σύντομο και πιο αντιπροσωπευτικό)Ελεγα να αφησω Παλαιστινη απ εξω μιας κ θα ειναι ενα τριημερο μονο, πιο πολυ για να ζησω το 'ειμαι μονη' και επιστρεφω ξανα αργοτερα με παρεα για να παω και Παλαιστινη.
Άφησε την Παλαιστίνη και αφιέρωσε το τριήμερο στο Τελ Αβίβ και την παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Αρκεί νομίζω για να πάρεις μία πρώτη δυνατή γεύση από την χώρα και να αδημονείς να επιστρέψεις. Μόνο βρες τρόπο όταν πας στην Ιερουσαλήμ να δεις και το διαχωριστικό τείχος. Εμπειρία.Ελεγα να αφησω Παλαιστινη απ εξω μιας κ θα ειναι ενα τριημερο μονο, πιο πολυ για να ζησω το 'ειμαι μονη' και επιστρεφω ξανα αργοτερα με παρεα για να παω και Παλαιστινη.
Έχω μείνει κι εγώ solo Τελ Αβίβ, στο Lusky hotel, σχεδόν μπροστά στην παραλία με θέα θάλασσα, όλα καλά. Είχε και υπόγειο καταφύγιο (το πλυσταριό), όπου έτυχε να μαζευτούμε και να κάνουμε δημόσιες σχέσεις ένα βράδυ που χτύπησαν σειρήνες (Ιούλιος '14).Τι λέτε για female solo στο Ισραήλ;
Γενικά είναι αρκετά πονεμένη ιστορία η αναζήτηση οικονομικού καταλύματος στο Τελ Αβίβ. Είναι πραγματικά πανάκριβα τα ξενοδοχεία, αλλά κ τα περισσότερα καταλύματα (και η εστίαση γενικα). Το 2018 είχα μείνει στο κέντρο κοντά στην παραλία σε airbnb που λεγόταν amir's apartment.(είναι κ στην booking νομιζω). Τσέκαρε το...Ευχαριστω θα το κοιταξω, ειναι ενα ταξιδι που ειχα κλεισει το 2019 κ δεν πραγματοποιηθηκε κ θελω τωρα με την προσφορα της aegean να παω μονη.
Ναι, πολύ σημαντικό αυτό. Όταν είχαμε πάει με @fenia42 είχαμε στο νου μας να αποφύγουμε το Σάμπατ κι έτσι Παρασκευή πρωί είχαμε φύγει από Ισραήλ για Δυτική Όχθη, όπου και μείναμε για 3 περίπου ημέρες. Επιστρέφοντας Ιερουσαλήμ πέσαμε στην γιορτή του Σιμχάτ Τορά. Όλα τα μαγαζιά και τα εστιατόρια έκλεισαν (με εξαίρεση κάποια ελάχιστα καταστήματα με είδη πρώτης ανάγκης), ενώ οι συγκοινωνίες και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες σταμάτησαν να λειτουργούν. Γενικώς το να πέσεις κάπου σε αργία ως τουρίστας δεν είναι και το καλύτερο, αλλά στο Ισραήλ συγκεκριμένα το κλίμα σε τέτοιες περιστάσεις είναι πολύ πιο αφιλόξενο σε σχέση με άλλους προορισμούς.Τέλος σε περίπτωση που θες να πας τώρα, να ξέρεις ότι τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι περιοδος μεγάλων εβραικων εορτών (Yom Kippur, rosh Hashanah κλπ) κ ίσως γενικά κάποια πράγματα να υπολειτουργουν