Ισπανία Ισπανία βήμα τρίτο: Granada y Barcelona

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αφού σου αρέσει τόσο η περιοχή και η χώρα (δικαίως) κι αφού δεν μπορείς να κοντύνεις για να χωράς στα κρεβάτια τους μήπως να μάθαινες λίγα Ισπανικά να κάνεις την δουλειά σου; Εύκολα είναι και θα τα μάθεις γρήγορα γιατί αν περιμένεις από τους Ισπανούς και ειδικά τους Ανδαλουσιάνους να μάθουν Αγγλικά θα περιμένεις πολύ…
Γιατί, μήπως έτσι θα μου δίνουν μεγαλύτερο κρεβάτι; :haha:
Πέρα απ' την πλάκα αν το είχα λίγο με τις ξένες γλώσσες θα ήταν πολύ βολικό, ζηλεύω πραγματικά όσους μπορούν και το κάνουν.
Επίσης δεν έχω από κανέναν την απαίτηση να μιλήσει κάποια άλλη γλώσσα, το μόνο που θα ήθελα είναι να μην επιμένουν όταν τους λέω ότι δε καταλαβαίνω...:haha::haha:

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Γιατί, μήπως έτσι θα μου δίνουν μεγαλύτερο κρεβάτι; :haha:
Πέρα απ' την πλάκα αν το είχα λίγο με τις ξένες γλώσσες θα ήταν πολύ βολικό, ζηλεύω πραγματικά όσους μπορούν και το κάνουν.
Επίσης δεν έχω από κανέναν την απαίτηση να μιλήσει κάποια άλλη γλώσσα, το μόνο που θα ήθελα είναι να μην επιμένουν όταν τους λέω ότι δε καταλαβαίνω...:haha::haha:
Μου έχει τύχει στην Κόρδοβα ένα ωραίο, πριν μάθω τη γλώσσα.
Σ’ ένα εστιατόριο, που εννοείται μου μιλάνε ισπανικά , μου περιγράφουν τα πιάτα ημέρας. Τους απαντώ στα ελληνικά ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα οπότε αμέσως βρήκαν λύση. Μου τα έγραψαν στα ισπανικά και το πρόβλημα λύθηκε… 🤣

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Οι ανδαλουσιανοί κόβουν σύμφωνα, φωνήεντα ό,τι βρουν τελοπάντων. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Έχω συνηθίσει από τα ελληνικά της περιοχής μου που κάνουν ακριβώς το ίδιο. Αν με καταλαβενς…😁

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.915
Μέλη
39.623
Νεότερο μέλος
Νώντας Αθανίτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα