Lyda
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΚΑΛΜΥΚΙΑ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Το αλκοολ σε καμια περιπτωση δεν βοηθαει στο κρυο, το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα εχει, το πολυ - πολυ να αφυδατωθει το σωμα σου
Μα εγώ δε κρυώνω Ντόροθυ....οπότε γλυτώνω και το άβολο του πράγματος...άσε που δε μπορώ τα ολόμαλα, τσιμπάνε....Βρε GTS μου, καλό χρυσό αλλά πως θα κυκλοφορήσεις έτσι? τελείως άβολο ακόμα και για άντρα.. το παν είναι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο κομψό και το χρηστικό (δλδ ζεστο στην προκειμένη περίπτωση). Εγώ ας πουμε στο Λονδίνο, τώρα που είχε βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες, όταν ήθελα να βγω βόλτα στο Σόχο το βράδυ, έβαζα κάτι τέτοιο
Sexy Dorothy Costume
Πολύ καλή αγορά! μου το πρότεινε πριν φύγω ο XRISTOS71
Εννοείς το μαντήλι στα μαλλιά?Ενας ειναι ο σωστος και σεξυ τροπος ενδυσης στο κρυο:
Άρα συμφωνούμε και καταλήγουμε σ'αυτό που είπαμε και στην αρχή: καλό μπουφάν και καλά παπούτσιατο θέμα κρύο αντιμετωπίστε το με τη Himalayan της North Face και τις Glacier μποτες της Sorel. θα είναι και άνετες στα στενά της Πράγας. ή στα βερολινέζικα ρεστοράν..
Βρε παιδιά, μπερδεύτηκα τώρα...Οπωσδηποτε! Γιατι απο το κεφαλι φευγει το μεγαλυτερο μερος της θερμοτητας! Οποτε τα υπολοιπα σημεια του σωματος μπορουν να παραμεινουν ακαλυπτα, εφοσον εχει εξασφαλισθει η κεφαλη.