• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισοθερμικά εσώρουχα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μη εισενεγκεις ημας εις πειρασμον...Συνεχιζω το πλεξιμο....

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μη εισενεγκεις ημας εις πειρασμον...Συνεχιζω το πλεξιμο....
Κι εγώ το ξήλωμα, το στένεμα και το κόντυμα..

(μα φταίω που τα μάλλινα πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα;:roll:)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Eρση γειά σου.
έχω ιδέα!!:rolleyes:
πλέξε εσύ μακρυά μαλλινα σώβρακα,και απο πάνω απο την βράκα βάλε και ένα πλεκτό στριγκάκι με μαλλί μολοκότου αποκλειστικά!!αυτό ειναι ιδέα και όχι το άκομψο κατασκεύασμα που έβαλε στην φωτό ο xristos 171..:D

_antonis_

Member
Πάντως πως τα καταφέραμε (τε) να γράφουμε σχεδόν ότι να'ναι στο θέμα, δεν ξέρω! :D Καλοπροέραιτα το γράφω, μην παρεξηγηθώ...ειδικά μετά απο τόσες ώρες δουλειάς, λίγο γέλιο όταν μπαίνω στο φόρουμ είναι ότι πρέπει! :clap:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Πάντως πως τα καταφέραμε (τε) να γράφουμε σχεδόν ότι να'ναι στο θέμα, δεν ξέρω! :D Καλοπροέραιτα το γράφω, μην παρεξηγηθώ...ειδικά μετά απο τόσες ώρες δουλειάς, λίγο γέλιο όταν μπαίνω στο φόρουμ είναι ότι πρέπει! :clap:
Όχι πες μου σε παρακαλώ που το είδες το ότι ναναι... για εσώρουχα ισοθερμικά να προστατευτεί από το κρύο δεν ρωτάει ο topic starter? Κι εμείς όχι μόνο του απαντήσαμε, αλλά κάναμε ολόκληρη συζήτηση για εσώρουχα, ενώ προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας ταυτόχρονα μια πληθώρα άλλων τρόπων που μπορούν να τον κρατήσουν ζεστό...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και πλεον εχουμε φθασει και σε υψηλο φιλοσοφικο επιπεδο το ζητημα:
Κατασαρκα ενα κασμιρακι η μεταξωτες δαντελες; Ιδου η απορια;
(εγω παντως πλεκω...)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
τι σε χαλάει ρε antoni καλοπροαίρετα??????
παραγγειλε και σύ κανένα χειροποιητο μποξεράκι στην έρση τώρα που γυρίζει,και άσε την γκρίνια...εδώ έχομε war με xristo 1771!!:rolleyes:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η σπεσιαλιτε μου ειναι τα πλεκτα σλιπ με χαντρες. Και σε εμπριμε και σε μονοχρωμα!
Τι μεγεθος το θελεις? :haha:

Attachments

_antonis_

Member
Απίστευτη και πάλι!!!
Θα αρχήσουμε τα ακατάλληλα;; Η μέση μου είναι μικρή, αλλά αν πάρω S δε θα μου κάνει αλλού.... :D Εμπριμέ φυσικά! Ολόκληρο πλεκτό θα πάρω, απαρατήρητος θα περνάω;;;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μεση δαχτυλιδι λοιπον! Τελος παντων θα στενεψω το κορδονι!
Καλα θα το βγαλω σε XXL- καμια πρωτοτυπια, ολοι ετσι τα θελουν. Να υποθεσω οτι με το αριστουργηματικο σχεδιο μου με τους χριστουγεννιατικους ταρανδους κινδυνευεις να παρεξηγηθεις, οποτε να βαλω μονο χριστουγεννιατικα ελατα ετσι;:xmas_cheesygrin:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αντώνη πρόσεξε με το μέγεθος. Δες τι μπορεί να πάθεις!
awww.blogcdn.com_www.urlesque.com_media_2009_02_underwear_1.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος