North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Το Σεπτέμβρη στην Ευρώπη γενικά τα αεροπορικά είναι ακριβότερα. Το 300άρι μου ακούγεται λογική τιμή για Ισλανδία.
Με ποιες αεροπορικές γίνεται αυτό το "φθηνά"; Και πόσο καιρό πριν;Ενας τροπος να σου βγει φθηνα
Πεταει η Wizzair. Δεν ειναι βεβαιο ομως οτι δεν θα αλλαξει μερες, ωρες πτησης κλπ για να το δεσεις κομπο και οτι θα φτασεις. Προχθες ποσταρε συμφορουμιτης οτι με τη Wizz ειδοποιηθηκε για αλλαγη δρομολογιου και ξεμενει Λονδινο αντι για Ρεικιαβικ.Με ποιες αεροπορικές γίνεται αυτό το "φθηνά"; Και πόσο καιρό πριν;
Edit: Η ερώτηση απευθύνεται στους πάντες
Κι από Αγγλία υπάρχουν κατά καιρούς πολύ οικονομικά εισιτήρια. Εταιρία σίγουρα θυμάμαι κάποτε την Icelandair, μπορεί να υπάρχουν κι άλλες.Με ποιες αεροπορικές γίνεται αυτό το "φθηνά"; Και πόσο καιρό πριν;
Εξαρταται απο που πετας. Πχ. Λονδινο-Ρεικιαβικ για 6-11 σεπτεμβρη ειναι στα 93€ με επιστροφη με easy. Εχει και με british οικονομικα. Απο Γκντανσκ για σεπτεμβρη ειναι στα 130€ με wizz.Με ποιες αεροπορικές γίνεται αυτό το "φθηνά"; Και πόσο καιρό πριν;
Το φαντάστηκα οτι θα ήταν αυτή....ούτε καν!Πεταει η Wizzair. Δεν ειναι βεβαιο ομως οτι δεν θα αλλαξει μερες, ωρες πτησης κλπ για να το δεσεις κομπο και οτι θα φτασεις. Προχθες ποσταρε συμφορουμιτης οτι με τη Wizz ειδοποιηθηκε για αλλαγη δρομολογιου και ξεμενει Λονδινο αντι για Ρεικιαβικ.
Αυτό είναι το βασικό σενάριο!!! Ήδη έχω βρεί με μίλια την επιστροφή με 43€ περίπου το άτομο. Το πήγαινε με χαλάει γιατί δεν έχει με μίλια την ημερομηνία που θέλω....Αν εχεις μιλια κλεισε με 15000 με Sas απο Αθηνα που οι φοροι ειναι ελαχιστοι.
Την έχω στα υπ' οψιν και έχω κάνει εγγραφή στη σελίδα της για να λαμβάνω προφορές! Thanksτην Icelandair
'Ετσι είναι, η Ισλανδία θέλει θυσίεςΥ.Γ. Απο ότι κατάλαβα πάντως με όποια και αν πετάξω, θα πεινάσω...κυριολεκτικά
Το έχω κάνει ήδη όλο αυτό που λές και συνεχίζω να το κοιτώ απ' όλες τις πλευρές. Απλά ήθελα να δώ απο Πολωνία ποιές αεροπορικές έχετε δει, γιατί έτσι δεν το έχω κοιτάξει, εννοώ μεμονωμένα.Εξαρταται απο που πετας. Πχ. Λονδινο-Ρεικιαβικ για 6-11 σεπτεμβρη ειναι στα 93€ με επιστροφη με easy. Εχει και με british οικονομικα. Απο Γκντανσκ για σεπτεμβρη ειναι στα 130€ με wizz.
Ψαξε στο skyscanner απο ρεικιεβικ προς παντου ολοκληρο το μηνα που σε ενδιαφερει κ δες για που εχει φθηνοτερα. Υστερα δες αν εχει απο εκει για αθηνα για να το συνδιασεις...
Σιγά μη κλάψω...Θα πάρω ταπεράκι'Ετσι είναι, η Ισλανδία θέλει θυσίες
Αλλά...σε ανταμείβει!!
Αν βρηκες εστω το ενα, κλειστο. Εξαφανιζονται αμεσως. Μην ξεχνας οτι ειναι ακυρωσιμα αν αλλαξεις γνωμη.Το φαντάστηκα οτι θα ήταν αυτή....ούτε καν!
Αυτό είναι το βασικό σενάριο!!! Ήδη έχω βρεί με μίλια την επιστροφή με 43€ περίπου το άτομο. Το πήγαινε με χαλάει γιατί δεν έχει με μίλια την ημερομηνία που θέλω....
Kαι θα περιμένεις πολύ καιρό να λάβεις προsφορές απ' τη συγκεκριμένη εταιρεία για δρομολόγιο Ευρώπη-Ισλανδία. Αυτοί πιο πολύ βγάζουν προσφορές για Ευρώπη-Β. Αμερική.Την έχω στα υπ' οψιν και έχω κάνει εγγραφή στη σελίδα της για να λαμβάνω προφορές! Thanks
Ούτε το Ευρώπη - Β.Αμερική με χαλάει. Κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα του.Kαι θα περιμένεις πολύ καιρό να λάβεις προsφορές απ' τη συγκεκριμένη εταιρεία για δρομολόγιο Ευρώπη-Ισλανδία. Αυτοί πιο πολύ βγάζουν προσφορές για Ευρώπη-Β. Αμερική.