Πωωω Κωνσταντίνε εμείς δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω δεν συνεχίσαμε στο δρόμο που λες . Αλλά κοντά στον Seljallandfoss βρίσκεται και ένας άλλος καταράκτης , ο Gljufrabui. Πας από το δρομάκι που βρίσκεται στα αριστερά (παράλληλα με τον δρόμο που λες) , δεν ξέρω αν πήγατε και σε αυτόν αλλά εμένα ήταν από τους αγαπημένους .Κανένα νέο;;; Χμμ..Να είστε έτοιμοι να ξαναπάτε, παιδιά..Μόλις γυρίσαμε και προσπαθούμε να δούμε πότε θα πάμε ξανά..το μέρος είναι μαγικό, δεν περιγράφεται με λόγια ούτε με φωτογραφίες.
Λοιπόν, καταρράκτης Nauthusagil. Για λίγους μονο, χεχε! Στο χωματόδρομο μετά τον Seljallandfoss, 6 χλμ αφού ξεκινάει ο χωματόδρομος (δε στρίβετε πουθενά), έχει πινακίδα. Περπατάτε λίγο μόνο, διασχίζετε το φαράγγι, ανεβαίνετε από κάτι αλυσίδες στο μικρό καταρράκτη και μετά από 30 μέτρα...δέος
Επίσης, δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχετε,, απλά να έχετε υπόψη ότι ο καιρός μπορεί απλά να σας το ισοπεδώσει
Περισσότερα σε λίγες μέρες, μόλις συνέλθω από το όνειρο και ανεβάσω την ιστορία.
Επίσης δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με τον καιρό και το πρόγραμμα που ανέφερες !