Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ακριβώς αυτό! Σε αυτά τα σημεία που ανέφερα, τέλος Φλεβάρη έως και προς το τέλος του Μαρτίου έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να δείς το Σέλας. Ο λόγος που είναι καλύτερα Φλεβάρη και Μάρτη εκεί αντί Οκτώβρη πχ είναι οτι οι καιρικές συνθήκες σε αυτό το γεωγραφικό πλάτος είναι πιο ευνοϊκές και η ένταση του φαινομένου μεγαλύτερη!Εκτος αν εννοεις οτι εχει κανεις περισσοτερες πιθανοτητες.
Δεν έχω πάει ακόμα σε κανένα απο τα τρία μέρη. Στην Ισλανδία που θα πάω πρώτα (2019) δεν θα πάω για το σέλας, και το ίδιο ισχύει και για τα Σβάλμπαρτ. Όταν όμως βάλω στο πρόγραμμα τη βόρεια Νορβηγία, τότε ο λόγος θα είναι το σέλας!Επιπλεον, αν εχεις παει κ στα 3 μερη, θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις ποιος προορισμος εχει περισσοτερα να προσφερει στο συνολο.
Ένα απο τα λίγα πράγματα που θέλω πολύ να δώ πρίν κλείσω τα μάτια μου είναι το Σέλας! Δεν πρόκειται όμως να τα βάψω μαύρα αν πάω και δεν το δώ! Το ταξιδι μου δεν θα είναι μόνο αυτόΠροσωπικα π.χ παρολο που ηταν ονειρο μου να δω το σελας, δεν θα διαλεγα ποτε ενα μερος με μοναδικο κριτηριο αυτο, γιατι αν τελικα δεν το εβλεπα, θα γυριζα απογοητευμενος!
Με αυτο το κριτηριο διαλεξα την ισλανδια. Εχει να σου προσφερει τοσα που ακομα κ αν δε καταφερεις να το δεις θα εχεις κανει ταξιδαρα ετσι κ αλλιως!